Собака Леда була на диво ласкава і ніжна мисливська собака. На березі річки оповідач розважався, граючись з нею. На полюванні вона не допомагала йому, а розганяла усіх куликів. Оповідач не вмів командувати нею. Напевно, собаці подобалися ігри та полювання, тому вона не відходила від нього.

 

-----------

 

   Оповідач розважався, граючись зі собакою Ледою, коли полювали його учні. Це була на диво ласкава й ніжна мисливська собака. Оповідач не вмів нею командувати, тому на полюванні вона розганяла усіх птахів. Він вирішив не брати собаку. Відчуваючи його намір, Леда не відходила від оповідувала. Вона любила полювання та ігри.

-----------

 

   Собака Леда не відходила від оповідача, бо їй подобалося з ним проводити час. Оповідач любив полювання за куликами. У вільний час розважався, граючись зі собакою. Леда була мисливської породи, проте на диво ласкава і ніжна. Вона теж любила полювання. Їй подобалися ігри з оповідачем. Вірна собака хотіла полювати разом з ним.

 

------------ 

 

   Леда була мисливською собакою. Оповідач не вмів нею командувати, тому не раз допомагала рятуватися куликам. Ось чому він не хотів брати Леду на полювання. На диво ласкава й ніжна собака була вірним другом. Леда  прив'язалась до оповідача, тому не відходила від ньогоПочувши постріл, собака зразу мчала на підмогу і не дозволяла полювати на куликів без неї.