Мій клас

   У моєму 4-А класі  23 учні. 

   Це зовсім мало,  коли тебе встигає опитати  вчитель. І значно більше , коли рахувати друзів. А про своїх однокласників я можу сказати тільки хороші слова. Адже наш клас дружній і веселий. 

   І в цьому велика заслуга любої вчительки і нас самих. 

 

***

 

  Я навчаюся в 4-А класі. Він знаходиться в малій школі. Там вчаться учні  молодших класів. 

  Наш клас розташований на другому поверсі. Він дуже просторий. Там уміщується тринадцять парт і стільців та учительський стіл зі стільцем. За партами висока шафа. На поличках можна побачити наочний матеріал. Учителька завжди прагне, щоб ми зрозуміли тему уроку. А ще три великі вікна й люстри на стелі роблять його  завжди світлим.  На стіні газета розповідає про наші досягнення, виступи, концерти. Ми не тільки вчимося, а й активно пізнаємо довкілля. 

   Також на стінах цікаві стенди про видатних земляків, національні символи та традиції. Мені подобається наш клас.

 

*** 

 

  У нас чудовий клас.

  Стіни білого кольору. На них висить невелика картина. У класі коричнева підлога і блакитна стеля. У кутку стоїть висока шафа. На підвіконні різні квіти.

  Крізь вікно усміхається яскраве сонечко.

 

Описали клас майбутнього

    Хочу описати клас майбутнього.

    Він має бути дуже просторим. Спеціальні прилади завжди підтримують клімат-контроль. Кожний учень має зручне крісло. Спереду нього вмонтований учнівський планшет. Перед такими сучасними партами учительський стіл. На ньому знаходиться великий ноутбук. Усю стіну біля вчителя займає інтерактивна дошка. У кожній кімнаті вчителю допомагають класні роботи. Вони проводять фізкультурні паузи, слідкують за чистотою приміщення, перевіряють домашнє завдання.   

    Позаду парт ділянка для відпочинку. Там знаходяться різні цікаві тренажери. Не тільки спортивні, а й логічні. 

    Напевно, кожен хотів би навчатися в такій класній кімнаті.

 

Чи можеш ти назвати свій клас сім'єю?