Я мрію поїхати з татом у гори Карпати. 
   Там серед гір заховалося невелике озеро Синевир. Вода у ньому чиста та прозора, там плаває форель. Було б цікаво побачити цю перлину Карпат. Також канатною дорогою хочу піднятися на вершину гори. Її краєвиди милуватимуть око. Лісові стежки наповнені таємничості. А ще мрію побачити швидку течію гірської річки, її пороги та водоспади.
   Думаю подорож у Карпати буде чудовим відпочинком.
------------------------------------------------------------------------------------------
   Мрію відвідати села в Карпатах, що губляться серед високих гір. 
  Саме там розкинулися дивовижні дерев'яні будинки. Можна познайомитись з неповторним побутом його мешканців. У затишних оселях користуються глиняним посудом, приміряють домотканий одяг, стелять зроблені своїми руками килими. Вівчарі випасають незлічені отари овець. Їхні плечі гріють теплі гуцульські кожухи. Усе життя мешканців наповнене силою незабутніх давніх традицій. 
   Ось чому я хочу побувати в Карпатах. 
------------------------------------------------------------------------------------------
   Я мрію піти у похід гірськими стежками Карпат. Я багато читав про гори. Часто уявляю, що з групою іду в похід. 
   На плечах рюкзаки з усім найнеобхіднішим. Ланцюжком слідуємо протоптаною стежкою туристів. Допомагаємо один одному. На схилах ласуємо смачною ягодою чорницею. На багатті готуємо поживну страву. Відпочиваємо у туристичній палатці. Прислухаємося до звуків вечірнього лісу. Він ніколи не буває тихим. Такий похід наповнить враженнями від неповторної природи, гарним настроєм, здоров'ям від чистої води цілющих джерел. 
   Хочу, щоб моя уявна подорож здійснилася. 

  -------------------------------------------------------------------------------------------

   Я хотів би відправитись у подорож.

   Мрію побувати в Італії, у місті Мілані. Там живуть футболісти моєї улюбленої команди. Це Шевченко, Бекхем, Кака. Хотів би побувати на стадіоні „Сан Сіро" під час матчу. 

   Надіятимусь, що мрія здійсниться.

   

Текст - опис природи мого рідного краю

       

  • Саша
    Супер. Рекомендую
    3 квітня 2020 15:53