Усі ми хочемо досягнути успіху в житті. Дехто витрачає надмірно часу і зусиль, а інші гадають, що про це не варто перейматися. 

     На мою думку, навіть найменше прагнення потребує зусиль. Ми зараз навчаємось у школі. Аби нам  отримати хороші знання і оцінки, треба наполегливо навчатися, виконувати різні завдання. Звісно, це займає доволі багато часу. Проте впевнена, що це того варте. Я неодноразово змогла прийняти участь в шкільних олімпіадах, творчих конкурсах. Маю нагороди. 

     У майбутньому знання допоможуть стати досвідченими, успішними людьми, справжніми  професіоналами, цікавими співрозмовниками, вносити свій вклад у загальний добробут країни.

 

***

   Значну частину свого часу я витрачаю на гру на фортепіано, адже регулярно відвідую школу мистецтв. 

     Моя мета – це не найкращі оцінки чи слава. Хочу приємно проводити час і навчитися вправно грати на цьому інструменті. Але великі зусилля можуть піднести до небачених висот. Я навчаюсь уже в сьомому класі, не один раз брала участь в конкурсах та перемагала. 

     Зараз також готуюсь до змагання. І знаю, що для хорошого результату потрібно докласти безліч зусиль, витратити свій час. Але не шкодую, адже в майбутньому це допоможе в досягненні моєї мети – стати піаністом. 

 

Міркування, чому для успішного навчання потрібно повторювати вивчене

      Усім відомо, що повторення вивченого допомагає краще запам’ятати інформацію.   

      Людина здатна забувати незначні для неї відомості. Щоб краще запам’ятати, слід почуту інформацію повторити декілька разів. Зробити її важливою. Таке ставлення до знань допоможе краще запам’ятати почуте правило, розповідь. Тоді навчання матиме успіх.

     Про один із способів успішного набуття знань нагадує відоме прислів’я «Повторення – мати навчання». 

 

Роль музики у твоєму житті та друзів