Ви спитаєте: що робить тебе щасливою? Звичайно, я по-своєму серйозно сприйму таке запитання. І мені здається, що я можу дати відповідь на нього.

   Щасливою мене роблять мої світлини. Фотографування – улюблене хобі. Моє життя наповнюється сенсом, коли я бачу результат своєї праці після довгих пошуків, сподівань та надії.

  Йду безтурботно по вулиці й раптом бачу красиву, прозору крапельку води, яка падає з листочка на листочок. Я встигаю зловити цю мить фотооб'єктивом, і народжується надзвичайна світлина. Ця крапелька перетворюється у живу істоту, що омиває кожен листочок, з гілочки на гілочку.

  Під час подорожі, я бачу щось нове, незвідане і раптом воно стає світлиною, де можна його глибше пізнати, відчувати радість, переживання, гнів, сум. Це ї є однією із складових, що робить мене щасливою.

  Люблю дивитися на маму, батька, та найрідніших мені людей, котрі мило усміхаються мені зі світлин. Хочу, щоб вони залишалися завжди такими молодими, гарними, а тому беру в руки фотоапарат і фотографую, фотографую... Це приносить мені велику насолоду.

  Затамувавши подих, переглядаю старі світлини з домашнього альбому. Вони  розповідають про далеке минуле, історичні події наших сімей, нашої Батьківщини. Беручи в руки такі фотографії, я думаю, що колись у майбутньому  наступні покоління побачать ті моменти, які я зуміла передати у світлині. Радітимуть тій весняній квіточці, тій прозорій краплині дощу, тому котику-муркотику, що ліниво ніжиться на сонечку, тому солдатові, що живим повернувся до своєї сім'ї, його усмішці і радісному блискові очей, що свідчитимуть: так, ми переможемо, ми вільні...

   Я дуже хочу передавати такі хвилюючі моменти у своїх світлинах, адже саме це і робить мене щасливою.