Усе важче уявити наше життя без ґаджетів.

      Планшети, смартфони, комп’ютери тепер доступні багатьом людям. Появляються різноманітні роботи, «розумні» речі, та навіть «розумні» будинки. Усе швидше на заміну застарілим моделям приходять нові з більшими можливостями.

      Віртуальне життя поглинає все більше людей. І ми вже не можемо жити без спілкування в соцмережах, надсилати листи не електронною поштою, не відчувати  бажання  швидко знаходити відповіді на будь-які запитання. Та навіть дистанційно навчатися.

      Не можна заперечити те, що ґаджети дуже потрібні. Вони допомагають швидко приймати рішення, всебічно розвивати розумові здібності, уникати черг, обробляти звітність, одночасно спілкуватися з багатьма користувачами, проводити вільний час за комп’ютерними іграми.

      Проте, щоб не потрапити в комп’ютерну залежність, не можна ігнорувати реальне життя. Користуватися ґаджетами потрібно за потреби. Не відкидайте живе спілкування з друзями! Воно збагатить новими емоціями, переживаннями. Частіше виходьте на прогулянку! Придивляйтеся довкола під час відпочинку на природі. Пограйте у футбол, бадмінтон, квача, хованки, дартс! Покатайтеся на велосипеді, роликах чи скейтборді! Рухливий спосіб життя сприяє поліпшенню здоров’я.

      Людина – це не черства машина. Навколо нас вирує цікаве реальне життя. Не дайте віртуальному світові поглинути його! 

     

Що зручніше писати — записку чи смс-повідомлення та чому