Напевно, у кожного з нас є улюблене заняття. Комусь подобається вишивати чи готувати смачні страви. Хлопці зазвичай люблять майструвати. Мені особливо приємно малювати.

    Я люблю створювати різноманітні картинки. Особливо мені подобаються вечірні пейзажі, адже природа дужа неповторна і багата. 

     Тихими безвітряними вечорами через вікно вдивляюсь у далечінь і зачаровуюсь таємничістю розлогих дерев, які ростуть у садку. Поринаю у казкову мить. Тоді беру пензлик, сідаю на підвіконня й переношу на папір вечірню красу. Найскладніше малювати людські постаті. Легкий відблиск місячного світла завжди по-різному освічує витвір. Тому щоразу пейзаж виходить зовсім іншим.  

    Раджу брати іншим в руку пензлик чи олівець, щоб переносити природну красу на маленький художній витвір. Він покращує настрій та приносить радість.

 

 -----------------------------------------------------------------

   Моїм улюбленим заняттям є макраме. Цей вид рукоділля є дуже давнім. Він потребує терпіння, уважності та наполегливості. Водночас є дуже цікавим і надзвичайно захоплюючим.  

    У вільний час я з радістю беруся за улюблену справу. Мені подобається плести різні вироби. Стильними прикрасами можна не тільки доповнити вбрання, але й подарувати друзям. Особливо люблю робити кольє. Кожний мій виріб унікальний і неповторний.  Ця прикраса подобається багатьом і створює чудовий настрій.      Перш за все, намагаюсь уявити майбутній виріб. Свою роботу зазвичай починаю з добору матеріалів. Для гарного виробу потрібні кольорові нитки, гострі шпильки, пластина пінопласту, буси різної форми та розміру й тканина. Спочатку шпильками закріплюю тканину на пінопласт. Вибираю нитки для основи. Після того починаю уважно плести своє кольє. Коли доходжу до певного місця - вставляю вибрані буси і продовжую плести далі. Якщо виріб готовий, надійно закріплюю нитку. 

     Будь-яка річ, зроблена своїми руками, робить людину щасливою. Я дуже задоволена результатами своєї праці. 

        

  • Марія
    Дуже корисний і гарний текст. Він допоміг написати про своє улюблене заняття. Дякую тобі :*
    3 березня 2020 15:53
  • серий
    гарно
    30 березня 2021 12:25