Музика відіграє важливу роль у моєму житті. Зазвичай я, коли маю вільну хвилину, слухаю музику. Весела, швидка і бадьора музика здатна підняти мій настрій, коли я засмучена. Доволі часто слухаю популярну музику в дорозі до бабусі, коли сиджу в автобусі. "Океан Ельзи" - один з улюблених музичних колективів. Його пісня "..." завжди додасть драйву.

  Нещодавно я прочитала, що музика дозволяє визначити особистість. Учені стверджують, що класиці  зазвичай віддають перевагу спокійні і творчі натури, котрі вміють добиватися поставлених цілей. А люди, які слухають однакову музику, можуть бути хорошими друзями.

   Особисто я надаю перевагу народній музиці. Особливо подобається виконання пісень під супровід акордів бандури. Тому відвідую гутрок, де з дитинства навчаюсь гри на цьому інструменті, який довгий час був призабутий. Учитель розкриває широкі можливості бандури.  На гуртку виконуємо як народні, так і популярні пісні. Дивовижно, як мелодійно та неповторно звучать на струнах ноти не тільки народних, але й багатьох сучасних пісень.

   Удома маю свою бандуру, тому можу самостійно позайматися. Ніжні звуки бандури мене заспопокоюють. Хочу, щоб моя музика приносила радість усім, хто її слухає. 

   Ось тому музика є невід'ємною частиною мого життя.

 

Роль музики у твоєму житті та друзів