Автор написав дуже повчальний твір. Особисто для себе я теж зробив важливий висновок. Не можна наражати на небезпеку себе чи оточуючих. Дитячі ігри повинні бути безпечними, нікому не завдавати шкоду. Вони не повинні ставати необдуманими пустощами.

 

--------------------

 

  Твір «День народження» дуже повчальний. Для себе я теж зробив декілька важливих висновків. Не можна наражати на небезпеку ні себе, ні інших. Мати мужність зупиняти наміри, що можуть привести до біди. Не бути байдужим. Намагатися пояснювати та рішуче переконувати інших, прогнозуючи наслідки необдуманих поступків,

 

-------------------

 

  Твір цікавий та дуже повчальний. Славко Хоробрик зумів цікаво спрогнозувати наслідки пустощів. Переконати інших не наражатися на небезпеку. Він спонукав мене зробити важливий висновок. Не можна бути байдужим спостерігачем, коли треба рішуче зупинити небезпечні вчинки.

 

------------------

   

  Твір «День народження» дуже повчальний. Для себе зробив важливий висновок. Гратися з петардами дуже небезпечно. «Рука може залишитися без пальців, … не зможеш тримати ні ручки, ні ложки, ні шапки…». Більше не буду брати участі в цих зимових витівках.

     

Також дивись тут