Спочатку Трамвай дзенькав, клацав, бамкав на стиках рейок. Поводився дуже шумно. Його поведінка змінилася, коли зустрів товариського Щиглика. Птах та його невелика сім'я стали справжніми друзями для Трамвая. Він почав прислухатися до пташиного співу та поводився тихіше заради друзів.

 

----------

 

    Трамвай, що ремонтує трамвайні лінії, почувався самотнім. Тому був сердитим, голосно стукав та гуркотів, лякав усіх довкола.

   З товариським Щигликом він відчув себе щасливим. З того ранку Трамвай змінився. Він ніжно проходив стики, не вищав на поворотах. Усі йому усміхалися, називали пташиним.

 

---------

 

   Спочатку Трамвай дзенькав, клацав, бамкав на стиках, лякаючи пішоходів, собак, котів. Він був самотнім та сердитим. З появою товариського Щиглика, Трамвай перестав почуватися непотрібним. Почав ніжно проходити стики, не вищав на поворотах. Тепер у нього були вірні друзі – пташина сім'я Щиглика.

 

----------  

 

   Спершу Трамвай їздив дуже шумно, лякав усіх довкола. Сердився, бо був самотнім. Поведінка трамвая змінилася, коли дружня сім'я Щиглика знайшла  собі прихисток під його дахом. Тепер у нього були справжні друзі, які ніколи не полишали його.