Я засуджую вчинок Марічки, адже брати без дозволу чужі речі не можна. Дівчинка взяла ляльку однокласниці, а звинувачення впали на Катю. Подруга Вероніки  знайшла ляльку і хотіла повернути власниці. Через непорозуміння була зруйнована дружба дівчат.

    Проте мене тішить те, що через деякий час Марічка змогла зізнатися у вчиненому. Хочеться вірити, що вона пошкодувала про те, що поцупила чужу річ.

 

------------

 

   Звичайно, я засуджую вчинок Марічки. Не можна брати без дозволу чужі речі.  Дівчинка вкрала ляльку, зруйнувала дружбу однокласниць. Через непорозуміння Катя перейшла в іншу школу. Марічка вчинила дуже погано.  Добре, що через деякий час у неї прокинулась совість. Є надія, що вона не повторить такого поганого вчинку.

 

------------- 

 

   Звісно мені не сподобався вчинок Марічки. Брати без дозволу чужі речі - це те саме, що красти. Тому й вчителька сказала, що у класі завівся злодій. Добре, що у Марічки прокинулась совість і вона зізналася у скоєному.

 

------------- 

    

  Вчинок Марічки мене обурив. Чужі речі без дозволу брати не можна. Так роблять тільки злодії, а від цього потерпають оточуючі. Добре, що Марічка усвідомила, що вчинила погано.