Мати дбайливу люблячу родину – це моє справжнє щастя. Батьки є щирими порадниками для мене. Допомагають у навчанні, підтримають теплим словом, слушно порадять в будь-якій ситуації.

      Я щаслива, що у мене така родина.

***

    Гарна оцінка  для  мене є справжнім  щастям. Адже удома відчуваю радість та гордість батьків за мої успіхи. 

   Дбайливі батьки мріють бачити мене успішною людиною. Докладаю усі зусилля, щоб вони були задоволені мною. У теперішньому житті – це частина мого справжнього щастя.

***

       У мене є старший брат. Це для мене справжнє щастя.

    Він з радістю допомагає  мені  справлятися з домашнім завданням, навчив плавати. Завжди дає відсіч моїм кривдникам. За ним я відчуваю себе, немов за кам’яною стіною.

***

    Мати молодшу сестричку – це для мене справжнє щастя. Іринка теж школярка, тому я охоче допомагаю їй у навчанні. У вихідний день ми разом граємося у дворі. Сама люблю казки, тому залюбки для неї читаю уголос.

     Відчуваю себе дуже потрібною і це робить мене щасливою.

***

        Щастя для кожної людини своє.

    Для мене справжнє щастя – це відпочинок усією сім'єю. Улітку з батьками машиною їдемо до озера. Там залюбки пірнаю і плаваю. Усі засмагаємо під спекотним сонячним промінням або відпочиваємо в прохолодному затінку під розлогим деревом.

       Увечері щасливими повертаємося додому після чудового відпочинку.

 

Коли ти відчував гармонію

  Я відчуваю гармонію у родині.

  Мене люблять батьки. Вони радіють моїм успіхам у навчанні. Цінують мої старання, допомагають з домашнім завданням. Хочеться бути ще більш успішною.

  Не можу не посміхатися. Моє життя щасливе.

***

  Я люблю квіти, тому вдома залюбки доглядаю за ними.

  Не забуваю вчасно полити рослини. Заздалегідь набираю воду, щоб відстоялася. При потребі мама додає добрива.  Обриваю зів’ялі частинки рослини. Навесні вазони розміщую на балконі.   

  Відчуваю гармонію, коли здається, ніби квіти посміхаються мені.