Дівчинка Ганнуся балакуча, вигадлива, життєрадісна. Проте однокласники не товаришують з нею. Я хочу порадити дівчинці навчитися слухати інших, цікавитися їхніми справами. Тоді вона не буде самотньою серед гурту.

 

----------     

   

   Можливо для однокласників Ганнуся здавалась надто непосидючою та балакучою. Дівчинка часто розповідала історії, які цікавили її. Загалом Ганнуся є хорошою, допитливою та веселою.

    Для того, що потоваришувати з однокласниками, її просто слід навчитись прислухатися до інших, більше цікавитись їхніми справами.

 

-----------

 

  Напевно, Ганусі треба трохи змінитися. Самій бути більш дружнішою. Цікавитися справами інших, постаратися знайти спільні інтереси, бути терпимою до чужої думки. А головне - це зрозуміти, що з друзями їй буде набагато цікавіше у житті.

 

-----------

 

  На мою думку, Ганусі слід навчитися знаходити спільні інтереси з кимось, а не надавати перевагу самотності. Цікавитися справами інших, а не лише розповідати про свої. Дослухатися до чужої думки. Старатися зрозуміти те, що й від інших можна почерпнути багато цікавого і корисного для себе.