Особлива подія

   День народження – це особлива подія. І  святкую її чудово!

   Зазвичай мама пропонує провести такий день в аквапарку. А батько замовляє найсмачніший торт. На своє свято запрошую найкращих друзів. У водному парку багато цікавих розваг. Насамкінець задуваю свічки, потім усі смакуємо святковий торт.

    Святкування такої важливої події в аквапарку – це завжди цікаво і дуже весело!

 

***

   Свято на природі

   Мій день народження влітку. Тому його цікаво святкувати на природі!

   Батьки організовують пікнік. Серед запрошених гостей – родичі та мої найкращі друзі. Тато готує смачний шашлик, а мама – салати. Я заздалегідь планую сценарій свята. Тому ми гарно розважаємося різними іграми. Нам дуже весело!

   Та найбільш урочистий момент, коли мені доводиться задувати свічки на смачному маминому торті. Саме у таку мить найбільше радію, що виросла на цілий рік.    

  

***

   День народження

   Мій день народження взимку, тому святкуємо його вдома.

   До урочистої події мама пече високий торт, готує смачні страви. Я складаю план майбутніх розваг, збираю цікаві ігри та іграшки. На святкову подію сходиться моя велика родина і друзі. У такий день зігріває мене не стільки тепло каміна, як безмежна батьківська любов.

    І, звичайно, жоден день народження не обходиться без задування свічок на святковому торті. Кожного року цей урочистий момент закарбовується на татових світлинах. У всіх чудовий настрій!

 

***

    З друзями весело

    Зазвичай мій день народження святкуємо в піцерії.

    Така душевна подія не обходиться без моїх найкращих друзів. З мамою зустрічаю гостей у затишній піцерії. Смакуємо замовленими стравами, граємо в настільні ігри. Потім я задуваю свічки на смачному торті.

     День народження – це завжди радісна подія! І збирати друзів за святковим столом в піцерії – це чудова ідея моїх батьків!  

 

***

   День народження

   Мій день народження – це родинне свято в нашій сім’ї.

   На святкову подію запрошую своїх двоюрідних братів і сестер, а також найкращу подругу. Ми ласуємо смачними маминими наїдками. Розважаємося цікавими настільними та комп’ютерними іграми.

     Мама сервірує солодкий стіл. Я задуваю свічки на святковому торті. З кожним роком їх більшає. А на згадку залишаються чудові світлини!

 

***

    Сумний день народження

    Сьогодні у мене день народження.

    Мама гарно прибрала кімнату. Довкола було багато святкових атрибутів. Мама спекла смачний торт. Проте цього року день видався сумним. До мене не прийшли друзі. Усі на карантині. Мамині старання виявились марними.

    Сумним був день без друзів і подруг.

      

***

    Найважливіший для мене день календаря   

   День народження – важливий день для кожного із нас. Тому кожного року <дата> – це найочікуваніший день календаря.

   У цей день батьки роблять мені справжнє свято. Мене відвідують бажані гості, очікують безліч подарунків. Я знову стаю старшим, а позаду – ще один рік.  

   На згадку про цей день календаря залишається багато чудових згадок і світлин зі свята.

 

Запрошення другу (подрузі) на свій день народження

Текст про гостювання друзів з використанням різних речень за метою висловлювання