• Бразильці — великі патріоти своєї країни. Кожний із них обов'язково має футболку, на якій написано «Brasil» або зображено прапор країни.

• Мешканці Бразилії дбайливо ставляться до всіх членів своєї сім'ї. Підтримують родинні стосунки навіть із дуже далекими родичами.

• Поспішати в Бразилії не люблять. Запіз­нення тут — звичайна річ. Це стосується навіть телевізійних новин. Вони завжди починаються на 10-15 хвилин пізніше.

 

     Усім відомо, що народ – це його люди зі своїм характером.

     Бразильці також мають свої характерні риси. Є такі, що мені подобаються. Бути патріотом – хороша риса будь-якого народу. Дбайливе ставлення до всіх членів своєї сім’ї, підтримка стосунків навіть із дуже далекими родичами також властиві нашим людям. Їх раджу залюбки запозичувати.

     Але бразильці не люблять поспішати, тому запізнення для них звичайна річ. Проте в цілому така риса не вважається позитивною, тому її раджу виправляти в кожному із нас.

     Виховуйте в собі гарні риси, будьте самокритичним, вчасно виправляйте недоліки, бо це шлях ставати кращими.

 

***    

     Цікаво було дізнатися про деякі риси характеру бразильців.

     Наприклад, вони не люблять поспішати, часто запізнюються. Таку поведінку я не схвалюю. А те, що запізнення стосується навіть телевізійних новин, мене взагалі розсмішило.

    Проте дбайливе ставлення до всіх членів своєї сім’ї, підтримка стосунків навіть із дуже далекими родичами заслуговує на глибоку повагу. Більше часу приділяйте спілкуванню з близькими, не забувайте далеких родичів!

    Особливої поваги заслуговує патріотизм. Наші люди також люблять свою рідну землю, мужньо захищають її від ворога.

 

Кого називають патріотом 

Я і моя батьківщина