Розповіді

   Я дуже люблю передачі про тварин. Тому побувати у цирку є моєю мрією.

   Сподіваюся побачити там не тільки дресированих домашніх тварин: коней, собачок, котиків та голубів. Серед екзотичних тварин цікаво побачити живого царя звірів. Тільки в цирку лев може виступати перед глядачами зі своїм дресирувальником. Сильна тварина дикої природи розуміє та виконує команди людини. Праця артистів завжди нагороджується бурхливими оплесками.

   Думаю вистава буде цікавою та сподобається багатьом дітям. 

*** 

    Циркову виставу я бачила по телевізору.

    Особливо гарно у цирку взимку. Блистить сріблястий дощик та вогники. Одяг артистів світиться та переливається різними кольорами. Цікаво виступають клоуни, вони завжди вміють усіх розсмішити. З хвилюванням спостерігаєш за гімнастами чи жонглерами. Та головні дійові особи – тварини. Тільки в цирку їх особливі здібності оцінять багато глядачів. На арені можна побачити різних звичних та екзотичних тварин.

   Ось тому я хочу побувати у цирку.

***

    Нещодавно я вперше побувала на цирковій виставі.

    Спочатку мене вразила форма залу. Тепер я розумію влучність слів під куполом цирку. Довкола арени розташовано багато місць для глядачів. Потім мені сподобався клоун. Йому вдавалося весь час смішити глядачів. Затамувавши подих зал спостерігав за виступами повітряних гімнастів, жонглерів. Номери чудово доповнювало світлове шоу.

      Хоч вистава була без участі тварин, вона принесла неймовірні враження.

 

Міркування

   Я  хочу відвідати столичний цирк. Запитаєте чому?

   Національний цирк – популярне місце для гостей міста. Його програми дуже змістовні та видовищні. За  ігровою та розважальною формою глядачеві розкривають цілком серйозні питання сьогодення. Вистави супроводжує світлове шоу та звучить жива музика. Також хотілося би побачити виступ дресированих тварин. Адже незабаром оголошення про циркові вистави без залучення тварин стануть буденною реальністю.

   Столичний цирк мріють відвідати багато людей!

 

Діалог про те, що дресирувати тварин у цирку – це жорстоко