Я хочу відвідати Музей води у Києві. Запитаєте чому?

   Не раз бував у різних музеях. Проте уявити експозицію київського музею досить складно.  Відомо, що вода має важливе значення у забезпеченні життя на нашій планети. Тим цікавіше було би побувати в такому незвичайному  музеї. Послухати екскурсовода, а на згадку зробити чудове селфі.

    Думаю, що Музей води додав би мені нових знань, змінив звичне уявлення про воду.     

***

   Я хочу відвідати Музей води у Києві. Запитаєте чому?

   Ще не бував у подібному музеї, який розміщений у водонапірній башті. Побачити його експозицію було би дуже цікаво. Вона незвичайна тим, що до її експонатів дозволяють  торкатися. У музеї можна багато цікавого дізнатися про звичайну воду. На мить зануритися у велику надувну бульбашку. На згадку зробити гарні світлини.  

    Вважаю, що екскурсія в Музей води цікава і корисна.  

***

    Я дуже хочу відвідати Музей у Києві. Запитаєте чому?

Музей дуже популярний, там завжди багато відвідувачів. Його експонати незвичні, бо їх можна торкатися. У музеї проводяться цікаві екскурсії. Можна дізнатися все про воду. А ще самому прокласти річкове русло. У залах музею шумлять гейзери, гримить і дощить, ревуть водоспади і навіть тануть льодовики.

    Переконаний, що відвідання музею змінить моє уявлення про воду.

***

  Я хочу відвідати Музей води, який знаходиться у Києві. Запитаєте чому?

  Минулого літа у цьому музеї був мій друг Андрій. Від нього дізнався багато цікавого та нового про воду. Мій друг не тільки видував величезні бульбашки, а побував усередині. На власні очі побачив, як вода формувала нашу планету. Також показував чудові світлини.

   Ось тому хочу відвідати Музей води, відчути подібні враження.

 

Яким ти уявляєш музей води

Як наші предки шанували воду