Моїм улюбленим героєм п'єси-казки є сам казкар. 

   Він знає багато цікавих казок. Залюбки розказує іншим. З ним гарно проводить час онук. Дідусь захоплено повідає про вірну дружбу двох дівчаток. Онуку дуже кортить дізнатися чим закінчиться розповідь. Коротенька казка була дуже сподобалась.

   Казки казкаря навчають кожного слухача робити добро іншим людям. 

 

***  

 

   Ніколь стала улюбленою героїнею п'єси-казки для мене. 

   Вона добра, бо сам король називав її дочкою, хоч вона не була йому рідною. Дівчинка була завжди життєрадісна. Незважаючи на підступні наміри своєї матері, справжня подруга для названої сестри Джоан. Щоб урятувати її від злих чарів, Ніколь пішла з нею до іншого царства. Вона старанно та пильно вартує, щоб взнати таємницю Принца. Сміливо йде за ним непроглядно-густим лісом. Саме її кмітливість допомогла здобути чарівні речі. Вона вправно  нарвала багато горішків для фей.

   Ніколь щиро радіє, що тепер зможе допомогти Принцу та Джоан. 

 

***

 

   Джоан стала улюбленою героїнею п'єси-казки для мене. 

   Вона гарна на вроду. У неї добре серце. Не хизується своєю красою. Після злих чарів мачухи не втратила віру в зцілення. Іде з названою сестрою в інше царство, де хворий Принц. Пильно слідкує, щоб дізнатися його таємницю. Сміливо прямує з Ніколь заростями непроглядно-густого лісу, ховається в темному кутку печери. Мужність дівчини допомогла дізнатися про таємницю чарів. Джоан завзято підтримала кмітливу пропозицію названої сестри. Швидко і вправно нарвала багато горішків. 

    Коли з Джоан впали чари, вона знову стала найкрасивішою дівчиною.