Розповіді

   Нещодавно я відвідала аквапарк.

   Там із друзями святкували день народження нашої подруги. Я вперше спускалась з високої гірки. Залюбки плавала у великому блакитному басейні. Також  мені сподобались вигадливі фонтани.  

***

    Я мрію побувати в аквапарку.

   Чула багато цікавих розповідей про такий розважальний комплекс. Там зможу спускатися з високої гірки прямо у воду. Умію плавати, тож змогла би відпочити в басейні з теплою водою. Також цікаво побачити чудернацькі фонтани.    

     

Міркування

    Я хотів би побувати в критому аквапарку «Острів Мрії», або його ще називають Юрського періоду. Запитаєте чому?

    Столичний центр водних розваг один із найбільших в країні. На величезній території знайшлося місце дитячій зоні. Там розмістилося багато атракціонів. Можна ходити лабіринтом, кататися на гойдалках, стрибати на батуті, спуститися з водної гірки. Влаштувати дитячу рибалку або пограти у мокрий футбол. Спитаєте чому мокрий? Тому, що гравці рухаються по щиколотки у воді. У цьому столичному аквапарку відвідувачі можуть відчути доісторичне минуле, коли довкола серед непролазних джунглів бачиш величезних динозаврів. Та найголовніше – це чудова можливість досхочу поплавати у басейнах, яких дуже багато.

     Аквапарк – це захоплюючий відпочинок на воді, на згадку про який можна зробити чудові любительські світлини.

***

   Я хотів би побувати у столичному аквапарку «Термінал». Запитаєте чому?

   Активний водний відпочинок для мене найулюбленіший. А досхочу поплавати в будь-яку погоду в критому аквапарку – гарна мрія. Там багато дитячих розваг, яких нема у басейні. Можна спуститися з гірки дитячого басейну, постріляти з водяної пушки, керувати фонтанами, стати учасником запливу на міні-лодках.

   Побувати в столичному аквапарку – моя мрія. Хочу, щоб вона здійснилася.