Мені хочеться побувати в парку професій «Дитландії», що знаходиться в столиці нашої країни.

    Там мене приваблює те, що можна відчути себе дорослими. Мій тато працює будівельником. Я хочу побувати на будівельному майданчику. Більше дізнатися про нелегку роботу мого тата.

 

*****

    У майбутньому бажаю стати льотчиком. Побувати на великому літаку – моя заповітна мрія. Тільки в парку професій «Дитландії» можу вже стати пілотом. Більше дізнатися про цю відповідальну професію.

 

*****

     Я хочу побувати в «Дитлндії».

     Там можна гарно розважитися. Дізнатися багато цікавого про різні професії. Спробувати свої сили у праці. Поспілкуватися з іншими дітьми. Побачити  себе у ролі дорослих. 

 

*****

    Мені хочеться побувати в парку професій «Дитландії». Один з найбільших знаходиться в місті Києві.

    Там мене приваблює незвичайність. Діти не тільки розважаються, а цікаво знайомляться з різними професіями. Кожен може відчути себе справжнім пілотом, лікарем, будівельником, поліцейським. Дівчатка можуть побувати в салоні краси, а хлопці гасити пожежу чи керувати великим повітряним лайнером.

 

****

    Мені хочеться побувати в парку професій «Дитландії», що знаходиться в столиці. Він найбільший у нашій країні.

    Мене приваблює те, що він створений для дітей. Там можна чудово розважитися і дізнатися багато цікавого про професії.  Попробувати себе у ролі пілота літака, пожежника, поліцейського, побувати на будівельному майданчику. Проявити свої творчі здібності на телестудії або радіостанції, у видавництві. На фабриці печива спробувати приготовити справжнє печиво.

    Там так багато ігрових станцій, що кожен зможе обрати щось для себе.

 

****

   Мені хочеться побувати в парку професій «Дитландія»

   Це неймовірна країна для дітей! Там багато розваг і пригод. Тільки в парку професій можна побути у ролі дорослих. Усе починається з аеропорту зі справжнісіньким літаком. Країна має власну валюту – ланди.  У банку треба відкрити рахунок. А потім активно відпочиваєш, дізнаєшся багато цікавого, здобуваєш нові навички, витрачаєш на власний розсуд зароблені ланди.

    У парку дуже багато ігрових станцій. Там кожен зможе спробувати себе у якісь професії.