На уроці зарубіжної літератури ми прочитали твір Айзека Азіма «Фах».

  Я вважаю, що люди мають старатися вчитися та не бути лінивими.  Бо якщо усі люди відмовляться від прагнення до знань і будуть лінуватися щось робити, то доведеться користуватися стрічками, якими  користувалися герої твору «Фах». Але якщо подумати логічно, то людина,  котра винайшла ці неймовірні стрічки, теж повинна була  багато знати, бо інакше б вона не придумала б цей винахід. Значить усе почалося з книжки. Отже, я раджу усім бути наполегливим, прагнути до знань і бути схожими на Джоржа.  

   На мою думку, кожен повинен прагнути бути фахівцем своєї справи. Моєю мрією є стати лікарем. Але не просто так, аби мати професію, а бути справжнім  фахівцем. Про таких кажуть, що вони є майстрами своєї справи або що обрана ними професія – це їх покликання.

     Для  цього  потрібно  постійно  навчатися,  цікавитися новинками, удосконалювати свою майстерність. Тоді ти будеш корисний іншим людям. Адже саме фахівцям  найбільше довіряють, до них найчастіше звертаються за допомогою. Тому їх знання є такими важливими для людей і праця приносить справжнє задоволення.