Літо – моя найулюбленіша пора. Позаду залишився навчальний рік. Можна гарно відпочити та набратися сил для нових успіхів. Відчуваєш себе трошки дорослішим, адже попереду чекає старший на рік клас. 

   Я люблю влітку ходити на річку плавати та засмагати. Не треба рано вставати. Можна більше часу провести з друзями. Мені подобаються ігри з м’ячем на подвірї. Влітку погода безвітряна, а тому волан бадмінтона високо  та гарно летить під час гри. Чудово подорожувати на велосипедах у ліс чи поле. Влітку зазвичай відпочиваю у дитячому таборі. Там цікаво та весело. Можна побачити нові місця та розширити коло знайомих. З нетерпінням чекаю нової поїздки. На канікулах більше вільного часу, щоб посидіти за комп’ютером, почитати цікаву книжку чи подивитися улюблену телепередачу.

   Тому мені подобається літня пора.

    

 Яка пора року тобі найбільше подобається?

   

  • Тарас
    І це 5-7 речень? Це чудово!!! Це не правильно діти самі мусять писати!!! ------------ Сайт рекомендує: твори не треба списувати дослівно, беріть їх за основу та вчіться перефразовувати своїми словами. Тоді гарна оцінка - гарантована!
    9 березня 2016 16:37
  • Марічка
    Сайт супер!!! Декілька речень списала, але більшість з них переробила. Щоб вчителька не запідозрила нічого. Велике вам спасибі! РЕКОМЕНДУЮ
    3 квітня 2016 13:26
  • Анна
    Тарас 5-7 речень це мінімум речень!
    27 квітня 2016 21:30
  • Ангіліна
    winked супер мені подобається
    клас
    15 травня 2016 19:34
  • Ліза
    Прикольно,але дещо потрібно виправити
    27 березня 2017 11:06