Звичайно, що у мене є улюблена книжка.

      Я дуже хочу навчитися гарно малювати й незамінним моїм помічником у цьому стала книжка "Школа малювання". У ній безліч ескізів. Кожен з них починається рисочкою і закінчується кольоровим малюнком. Книжка містить багато корисних порад. Вчить малювати різноманітні квіти, рослини, тварини. Навіть правильно малювати людей й будинки під силу кожному з цією книжкою. Головне мати бажання цьому навчитися.

   На мою думку, ця книжка допоможе мені у майбутньому стати художником. 

-------------------------------------------

   На мою думку, енциклопедія «Дивосвіт» є моєю  найулюбленішою книжкою. Поясню чому.

    По-перше, я вкотре перечитую цю книжку і кожен раз відкриваю для себе щось нове. По-друге, часто знаходжу в ній відповіді на багато своїх запитань. По-третє, гарні малюнки дають повніше уявлення про прочитане. По-четверте, вона містить багато інформації, бо є чималого формату. По-п'яте, цікаві розповіді з цієї книжки залюбки слухають мої друзі.

     Саме тому «Дивосвіт» можу вважати улюбленою книжкою.

--------------------------------------------   

    Звичайно, у мене є улюблена книга.

   По-перше, вона називається «Тварини планети». З неї можна дізнатися, яка тварина зустрічається на кожному материку. Мені подарували її на день народження. По-друге, книжка великого розміру з чудовими кольоровими малюнками. Одразу можна упізнати зеленого  крокодила, чорно-білу зебру чи пісочного верблюда. По-третє, розповіді дуже цікаві. Перечитую їх декілька разів і завжди дізнаюся про щось нове. По-четверте, моїх друзів зацікавили мої розповіді про тварин. Коли вони приходять до мене в гості, то завжди з радістю гортають цю книжку. 

    На мою думку, вона доповнює мої знання про різноманітний світ природи.