У кожної людини є своя співуча пір'їнка, нещасливий той, у кого такої пір'їнки немає

      На мою думку, у кожної людини є певний талант, творче покликання.

      Треба віднайти їх у собі та розвивати, займаючись танцями, вокалом, музикою, спортом, малюванням, дослідженням. У цьому також автор переконує читача на прикладі птаха. Стрепет не є співочим птахом, проте помахом крил він створює мелодійний свист. Співуча пір’їна допомагає почути пернатого в довкіллі. А людині творчість допомагає ставати особистістю.

      Тому той, хто не зайшов та не розвинув свої здібності, сам себе зробив нещасливим.

 

У кожного свій талант

      Вважаю, що у кожної людини є свій талант – індивідуальні здібності, які є природним даром.

      Хтось гарніше малює, майструє, співає, танцює, декламує. Іншому вдається писати вірші або музику. Обдарованість може проявляються у праці, творчості, навчанні.

     Спочатку треба віднайти в собі задатки, даровані природою. Потім слід взятися за важку працю – розвинути їх, досягти уміння та майстерності на обраному поприщі.

     Досягненням прояву талановитості стане успіх, слава, визнання. Той, хто не розвинув свій талант, на жаль, просто сховав його і від себе, і від людей.     

 

Кожна людина талановита

 Кожна людина талановита в чомусь. 

 Хтось чудово грає на музичному інструменті. Інший гарно малює. Ще хтось стає переможцем спортивних змагань. Хтось співає так, що його голос одразу впізнаєш.

   Тобто у кожного свій талант. Завдання талановитої людини не загубити його, а розвивати і наполегливо йти до успіху та визнання.  

  

Аналіз літературної казки Василя Сухомлинського «Співуча пір'їнка»