Міркування

  Я хотів би відвідати столичний зоопарк. Спитаєте чому?

  Відколи у нашому домі появився папуга Жак, зацікавився пернатими друзями. У столичному зоопарку хотів би відвідати Павільйон птахів. Тільки там можна побачити великого австралійського мешканця – нелітаючого казуара. Від екскурсовода довідатися багато нового  про пернатих. Напевно, це чи не єдине місце, наповнене різноманітним пташиним гамором – щебетанням, кряканням, трелями, клекотом, свистом, криками, цвіріньканням, співом, імітацією звуків. Там можна побачити десятки птахів, які мешкають у різних куточках нашої планети.

    Екскурсія в столичний зоопарк збагатить мене чудовими враженнями і новими знаннями.

 

***      

    Я хотів би відвідати Київський зоопарк. Спитаєте чому?

    Нещодавно на уроках я дізнався про тварин, які занесені в Червону книгу України. Побачити їх на власні очі – неймовірна мрія. Екскурсійна програма «Тваринний світ України» знайомить відвідувачів зі зникаючими видами. У зоопарку живуть рись, лісний кіт, бурий ведмідь, дикий кабан, рись, кінь Пржевальського. А з цікавої екскурсії можна дізнатися про збереження довкілля.

    Відвідини зоопарку допомагають закріпити знання про тварин, отримані на уроках. 

 

***

План

1. Моя мрія. Чому саме ця мрія?

2. Шляхи досягнення мети.

3. Враження від досягнутого.

 

   Я давно мріяла ще раз побувати в зоопарку «Лімпопо».

   А нещодавно мрія здійснилася. До нас приїхали гості з півдня нашої країни. І нарешті мої батьки вирішили знову поїхати до зоопарку. Там було дуже весело і цікаво. Я на власні очі змогла побачити не тільки старих знайомих, а багато нових тварин.

   На згадку ми зробили світлини, купили магнітики. Додому повернулися з гарним настроєм та новими враженнями. Усім сподобалась поїздка в зоопарк.  Чудово, коли збуваються мрії, бо вони вселяють оптимізм!

 

Розкажи, яких ведмедів бачила у зоопарку

Тварина, яка живе у зоопарку. Текст-опис.

Моя прогулянка у зоопарк