Планувати свій час дуже важливо.

  Адже, планування справ — це своєрідний ключ до успіху в житті. Воно стимулює бути відповідальним. Запланував справу – виконай. Допомагає бути зібраним у будь-якій роботі. Нема часу на розкачку. Свій час для праці – свій час для відпочинку. Формує далекоглядність. Дозволяє ставити мету та досягати її. За записами в щоденнику для планування можна аналізувати дії, пишатися своїми досягненнями та виправляти недоліки.       

  Звичайно, щоденник допоможе успішно навчатися, цікаво відпочивати і досягати поставлених цілей.

       

***

 

   Зазвичай я не складаю план на кожен день.

   Коли виникають тривалі завдання, поставлена певна мета, тоді розумію, що планування справ — це своєрідний ключ до успіху. За такими записами можу аналізувати свої дії, виконання завдань. Не перевтомлююся, роблю все вчасно. Нічого не забуваю.

   Планування стимулює бути відповідальним та дисциплінованим, крок за кроком досягати поставленої мети.

 

***

 

    Зазвичай я не складаю план на кожен день.

    Проте вважаю, що ним для мене служить розклад уроків. Він висить у мене над столом. Дозволяє спланувати виконання домашнього завдання. Не відкладати роботу на останній день. Я встигаю все робити завчасно. Не перевтомлююся. У мене залишається достатньо часу на відпочинок.

    Розклад уроків удома – гарне планування, щоб поєднати і навчання, і відпочинок.  

 

Розповідь про урок щодо планування

     Сьогоднішній урок був напрочуд цікавим.

     Я дізнався багато корисного і цікавого. Виявляється, що мрії бувають нездійсненими. А мету треба ставити чітку і виважену.

     Кожному учневі корисно мати план. Щоденно наполегливо його виконувати. Він допоможе у здійсненні мрій та досягненні мети.

 

Есе про урок щодо планування  

      Сьогоднішній урок виявився для мене напрочуд цікавим. І знаєте чому?

      На превеликий жаль, я часто ототожнював поняття мрії та мету. А про плани навіть не задумувався. Можливо саме тому втрачав успіхи, які могли бути моїми.

      За порадою автора я завів зошит планів на майбутнє. Адже виконуючи усе заплановане, зможу стати успішною людиною, здійснюватиму свої мрії, буду досягати  мети.

    

Чи вважаєш ти себе організованою людиною

Мій розпорядок дня

Яка частина доби тобі найбільше подобається