Перше вересня — це радісний день!

    Перше вересня — це радісний день, бо я уже йду в третій клас.

   Сьогодні побачу своїх однокласників. Я скучив за Оленкою, Софійкою та Андрійком. Після літа ми відпочили, набралися сил. Відвідали багато цікавих місць. Нам буде про що розказати один одному. Я несу гарний букет квітів для своєї любої вчительки Галини Михайлівни. Перед школою багато учнів. Усі в святковому одязі. У Оленки, Софійки та Андрія також чудові букети. Яскравий плакат кличе учнів до школи. На святковій лінійці школярів привітали з початком нового навчального року. 

   Потім учителька повідомила чудову новину. Вона представила нового учня. Його звати Василько. Він тримає великий букет жовтих троянд.  Я думаю, що хлопець чудово приживеться в нашому дружньому колективі. Усі радісні та щасливі. Сьогодні в однокласників побільшало на одного друга.

  

Після канікул я люблю йти до школи.

   Після канікул я люблю йти до школи.

   Знову побачуся з однокласниками, вчителями. Будні дні стають більш насиченими  подіями, змістовнішими. Адже багато нового і цікавого дізнаєшся на уроках.

   Шкільне життя мені подобається.

 

Після канікул я не люблю йти до школи.

   З одної сторони радію, що знову побачуся з однокласниками, вчителями, отримаю нові знання. Проте доводиться увечері раніше лягати спати, щоб не спізнитися на уроки. Я люблю з друзями грати у різні ігри на подвір’ї. На дозвілля залишається менше часу. До обіду навчаєшся в школі, потім треба виконати домашнє завдання.

   Поступово втягуєшся у шкільний графік, адже кожній дитині необхідне навчання.

 

ПЕРШИЙ ДЕНЬ У ШКОЛІ

Розповідь про перший день у школі цього навчального року