Одного разу зі мною трапився смішний випадок. 

    Це було в суботу. Коли неквапливо наближався до татового гаража, раптом почув жалібне нявчання. Воно доносилося з будівлі. Як тільки відкрив двері, затихли всі котячі звуки. Мабуть, причулося? Тихенько зачинив двері та відійшов щодалі. Але що це? Знову жалібне нявчання доносилось з будівлі. Повернувся, щоб врятувати тварину, але вона знову затихла. Марно намагався знайти незваного гостя. Тільки допомога тата врятувала маленьке кошеня. Виявилось, що воно непомітно прошмигнуло в гараж тоді, коли батько ремонтував машину. Так цікаве кошеня потрапило у пастку.

    Перелякана тварина ховалась від людей, бо виростала надворі, без людської ласки. Кошеня тепер живе в нашому домі. Ця смішна розповідь про мого пухнастого улюбленця.   

 

***

 

Історія на дні народження

   Хочу розказати одну історію, що сталася у домі мого друга на дні народження.

  Максимчемний і веселий хлопець, тому до нього прийшло багато друзів з подарунками. Однокласниця Поліна принесла величезного плюшевого ведмедя.

  Коли зійшлися гості, святкування почалося. Мама іменинника внесла в кімнату великий торт зі свічками. За розвагами ніхто не помітив, куди зникло цуценяНесподівано з коридору у розпачі дзявкало цуценя. Коли відкрили двері, то побачили, як на нас повзе Полінин ведмідь. Дівчата перелякалися. А хлопці не розгубилися і проявили сміливість. Вони пішли назустріч звірові і за густою шерстю побачили цуценя. Так знайшли домашнього улюбленця Максима.

   Діти з радістю згадували день народження. Вони ще більше подружилися

 

Написати випадок із життя  (використати прислів'я)