Сьогодні на невеликій гірці зібралися мої друзі.

  Оленка зі санчатами, я – на лижах. Спочатку ми зліпили сніжки і почали кидати ними один в одного. Потім по черзі спустилися з гірки на Оленчиних санчатах. Ми вже збиралися повертатися додому, коли Андрійко захотів покататися на лижах. Я швидко скинула їх. Ми дружно разом піднялися на гірку. На самому фініші Андрійко незграбно скотився по землі. Я швидко збігла до друга. Допомогла піднятися. Він струсив одяг від снігу.

    На щастя Андрійко не поранився. Ми радісні поверталися додому.  

 

    Зимові розваги. 

   Люблять діти зиму за її розваги. 

   Одні залюбки ліплять сніговиків, інші – снігових тварин. У тих, хто з вухами зайця не впораються, натомість виростає сніжно-біла ракета. Також можна кидати сніжками або мчати з гірки на санках. Багато охочих покататися на ковзанах, прокласти тонку лижню на снігу. 

   Зимові розваги чудові та корисні!

 

    Урок творчості на засніженому подвір'ї.

    Сьогодні вчителька запропонувала провести урок на природі. Діти залюбки вибігли на засніжене подвір’я. Усюди красиво і таємничо, немов у казці. Тут можна також проявити творчі здібності. Тому дівчатка заходилися ліпити сніговика. Хлопці передумали робити снігового зайця, бо з вухами не впораються. Натомість за деякий час на подвір’ї виростає стрімка сліпучо-біла ракета. Діти залишилися задоволеними роботою.

    Усім учням сподобався урок творчості на засніженому подвір'ї. 

 

Напиши, які зимові розваги подобаються

Розваги на катку

Як ти проводиш зимові канікули?