Україна з далеких часів мала багату культуру, традиції, була європейською країною (згадаймо королеву Франції з Київської Русі Анну Ярославну). Приєднання до Росії сповільнило на багато років цей поступ з європейською інтеграцією.

      Мрії завжди красиві. А помножені на тисячі мрій, вони стають всепереможними сходинками до майбутнього. Усі ми в нашій країні різних національностей, різних культур, різного віросповідання. Але слово Україна об'єднує тих, хто люблять свою незалежну країну. Події все більше підкреслюють велику силу громадянського суспільства. Я хочу бачити свою державу такою, де кожному українцеві буде добре жити. Тому ті, хто веде до прірви Україну, повинні одуматися, щоб не бути ворожими агентами. Імперія зла обов'язково розвалиться і запанує мир. Адже усі хочуть спокою, домашнього затишку, гарної роботи. Коли кожен політик працюватиме на благо рідної України, а не за гроші на користь іншої країни чи збагачення своєї кишені, зможемо навести лад у своїй чудовій загальній домівці. Західна свідомість личить кожній свідомій людині. Слова не повинні розходитися із ділом. Закон стане одним для всіх. Слово корупція буде  застарілим, зникне зі вжитку. Парламент та уряд стануть молодою елітою патріотів. Там припиниться порожня політична балаканина. Золоті пшеничні лани — це багатство України, ми навчимося примножувати його. Високі технології працюватимуть для людей.  

     Тільки тоді ми зможемо наблизитися до великої європейської родини. Здобутки переконають усіх, що  Захід України і Схід України є нерозривними у нашій країні.

 

Поетичний образ України після прочитання вірша «Любіть Україну» Володимира Сосюри

Чи виконали українці заповіт Tараса Шевченка?

Роздуми над долею України. 

Чому всі люди люблять свою Батьківщину

   

  • Кирилл
    В принципе, текст хороший, можно и от себя добавить что-то, спасибо за текст
    9 квітня 2017 18:03