У вільний час захоплююсь співом. Слухаю твори не тільки відомих, а навіть нових виконавців. Намагаюся співати народні та сучасні пісні. Тому мама обіцяла записати мене на гурток вокалу.  

 

--------------

   Мені подобається музика. У вільний час граю на музичному інструменті, іноді співаю під свій акомпанимент. Люблю розучувати нові п'єси, етюди, гами. Тоді можу помріяти або пофантазувати під звуки чудових мелодій.

 

--------------

    Мені дуже подобається література. Особливо поезія. У вільний час намагаюся складати невеликі віршики чи загадки. Потім батьки уважно слухають або відгадують мої власні твори.

 

---------------

    Я люблю складати конструктор і майструвати. У вільний час залюбки допомагаю татові у гаражі або в теплиці. Іноді подаю інструменти, підтримую деталь. А більшість часу спостерігаю за досвідченою та вправною роботою тата. 

 

--------------

    У вільний час люблю з мамою пекти смачний торт або тістечка. Спочатку разом шукаємо рецепт. Я допомагаю мамі приготувати випічку. Потім я, мама, тато й брат залюбки куштуємо наш торт чи тістечка.  

 

--------------- 

    У вільний час я часто розв'язую кросворди. Люблю дізнаватися про щось нове та незвичайне. Незамінним моїм помічником є комп'ютер і книжки. Тому свій вільний час проводжу цікаво, пізнавально і корисно.    

 

-------------------

     Я захопилася орігамі. У вільний час залюбки сідаю за улюблене ремесло і виготовляю новий виріб. Схеми знаходжу на творчих сайтах. З кожним виробом удосконалюю свою майстерність. У моєму доробку вже є декілька чудових закладок, сумочок, заколок. Їх подарую подругам і однокласницям.

 

-------------------

    Я люблю малювати пейзажі та натюрморти.  Свій вільний час приділяю цьому цікавому захопленню. Мої малюнки подобаються   друзям і однокласникамНезамінними порадниками та помічниками є книги по малюванню. Моїм успіхам також радіють батьки, дідусь, бабуся.

 

-------------------- 

    У вільний час я займаюся макраме. Свій перший виріб зробила на гуртку. Це досить захоплююча та цікава справа. Тут головне уважність і терпіння. А винагородою завжди є зроблений виріб, який подобається батькам, друзям, однокласникам.

   

Розповідь про улюблену справу

У яких конкурсах доводилося брати участь

Улюблене заняття