Інші завдання дивись тут... CТОРІНКА 100 Завдання 1 100 • 9 = 900 900 : 100 = 9 60 • 5 = 300 700 : 100 = 7 200 • 4 = 800 250 : 50 = 5 35 • 4 = 140 600 : 30 = 20 Завдання 2 Відстань між
Категорія : Математика 4 клас Логачевська, Комар

Інші завдання дивись тут... СТОРІНКА 98 Завдання 1 Побудуйте три трикутники із довільними довжинами сторін. Вимі­ряйте сторони і знайдіть периметр кожного трикутника. 4 + 4 + 4 = 16 (см) 4 + 3 + 5 = 12 (см) 4 + 3 + 3 = 10 (см) Завдання 2 Гострокутний трикутник: CDE
Категорія : Математика 4 клас Логачевська, Комар

Інші завдання дивись тут... СТОРІНКА 87 Завдання 1  Ділення з остачею Перевірка 26 : 5 = 5 (ост. 1) 74 : 8 = 9 (ост. 2) 85 : 9 = 9 (ост. 4) 52 : 7 = 7 (ост. 3) 39 : 6 = 6 (ост. 3) 5 • 5 + 1 = 26 9 • 8 + 2 = 74 9 • 9 + 4 =
Категорія : Математика 4 клас Логачевська, Комар

Інші завдання дивись тут... Тренувальні вправи до тем розділу 5 Завдання 1 Порівняй дроби з однаковими знаменниками. 3/5 < 4/5, 3/6 < 4/6, 3/8 < 4/8, 3/9 < 4/9 6/7 > 2/7; 3/7 < 4/7; 3/6 > 2/6   Завдання 2 Упорядкуй рядки дробів від найбільшого до найменшого. 8/9,
Категорія : Математика 4 клас Логачевська, Комар

Інші завдання дивись тут... CТОРІНКА 92 Завдання 1 Дії з іменованими величинами 2 м 9 дм • 2 = 29 дм • 2 = 58 дм = 5 м 8 дм 4 м 12 см • 5 = 412 см • 5 = 2060 см = 20 м 60 дм 1 см 5 мм • 4 = 15 мм • 4 = 60 мм = 6 см 2 кг
Категорія : Математика 4 клас Логачевська, Комар

Інші завдання дивись тут... CТОРІНКА 95 Завдання 1 120 + 340 = 120 + 240 + 100 = 360 + 100 = 460 120 + 240 = 360 75 • 3 = 225 75 • 6 = 75 • 3 • 2 = 225 • 2 = 450 670 : 5 = 134 670 : 10 = 670 : 5 : 2 = 134 : 2 = 67 540 : 30 = (270 • 2) : 30 = 270 :
Категорія : Математика 4 клас Логачевська, Комар

Інші завдання дивись тут... CТОРІНКА 89 Завдання 1 Письмове ділення _824 | 412   824     2     0 _693 | 231   693      3     0 _464 | 232   464   
Категорія : Математика 4 клас Логачевська, Комар

Інші завдання дивись тут... CТОРІНКА 79 Завдання 1 1) Верблюд проходить за день 45 км. Яку відстань проходить вер­блюд за 10 днів? Короткий запис 1 дн. — 45 км 10 дн. — ? Розв'язання 45 • 10 = 450 (км) Відповідь: верблюд проходить 450 кілометрів. 2) За три
Категорія : Математика 4 клас Логачевська, Комар

Інші завдання дивись тут... CТОРІНКА 83 Завдання 1 Ділення з остачею _354 | 4     32     88  _34    33      1 (ост.) _725 | 8      72     90    
Категорія : Математика 4 клас Логачевська, Комар

Інші завдання дивись тут... CТОРІНКА 71 Завдання 1 Письмове множення × 342     46  2052 1368  15732 × 724     31    724 2172  22444 × 804     35  4020 2412  28140
Категорія : Математика 4 клас Логачевська, Комар

Інші завдання дивись тут... CТОРІНКА 75 Завдання 1 Усне ділення 24 : 12 = 24 : 6 : 2 = 4 : 2 = 2 32 : 16 = 32 : 8 : 2 = 4 : 2 = 2 30 : 15 = 30 : 5 : 3 = 6 : 3 = 2 45 : 15 = 45 : 5 : 3 = 9 : 3 = 3 34 : 17 = 2  42 : 21 = 2 72 : 36 = 72 : 9 : 4 =
Категорія : Математика 4 клас Логачевська, Комар

Інші завдання дивись тут... CТОРІНКА 67 Завдання 1 Множення чисел. 3 • 21 = 21 • 3 = (20 + 1) • 3 = 60 + 3 = 63 7 • 28 = 28 • 7 = (20 + 8) • 7 = 140 + 56 = 196 7 • 56 = 56 • 7 = (50 + 6) • 7 = 350 + 42 = 392 8 • 40 = 8 • 4 • 10 =
Категорія : Математика 4 клас Логачевська, Комар

Інші завдання дивись тут... CТОРІНКА 64 Завдання 1 1) У степових районах України гніздяться степові журавлі. Маса 4 таких журавлів — 12 кг. Яка маса одного степового журавля? Короткий запис 4 ж. — 12 кг 1 ж. — ? Розв'язання 12 :
Категорія : Математика 4 клас Логачевська, Комар

Інші завдання дивись тут... CТОРІНКА 62 Завдання 1 Назвіть добутки, одержані при табличному множенні чисел 9, 8, 7, 6. 72 63 54 56 48 42   Завдання 2 Письмове множення ×427      3 1281 ×572      6 3432
Категорія : Математика 4 клас Логачевська, Комар

Інші завдання дивись тут... CТОРІНКА 58 Завдання 1 Знайдіть число, якщо: 1/3 його становить 70; 70 • 3 = 210 1/8 його становить 264; 264 • 8 = 2112 1/4 його становить 467; 467 • 4 = 1868 1/6 його становить 72; 72 • 6 = 432 1/5 його
Категорія : Математика 4 клас Логачевська, Комар

Назад Вперед