Інші завдання дивись тут... СТОРІНКА 78 Урок 59  Завдання 1  На 7 гілках горобини було по З кетяги ягід. Омелюхи поласува­ли ягодами, і залишилося лише З кетяги. Скількома кетягами пола­сували омелюхи? Короткий запис Було — ? к., 7 гілок по 3 кетяги Поласували — ?
Категорія : Математика 2 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... СТОРІНКА 77 Завдання 3  Порядок дій 3 • 8 + 28 = 24 + 28 = 24 + 6 + 22 = 30 + 22 = 52 3 • 7 – 12 = 14 – 12 = 2 3 • 9 + 63 = 27 + 63 = (20 + 60) + (7 + 3) = 80 + 10 = 90 3 • 6 – 18 = 18 – 18 = 0   Завдання 4
Категорія : Математика 2 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... СТОРІНКА 75 Завдання 9  Щоб зробити льодову гірку, діти взяли 7 відерець і 5 лопат Скільки було дітей, якщо кожне відерце з водою носили по двоє дітей, а кожною лопатою працювала одна дитина? Короткий запис З відерцями — ? д., 7 відер по 2 дітей З лопатами
Категорія : Математика 2 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... СТОРІНКА 73 Урок 55  Завдання 1  Порядок дій 2 • 7 + 35 = 14 + 35 = 49 16 : 2 + 24 = 8 + 24 = 24 + 6 + 2 = 30 + 2 = 32 (6 + 8) : 2 = (6 + 4 + 4) : 2 = 14 : 2 = 7 (52 – 34) : 2 = (52 – 32 – 2) : 2 = 18 : 2 = 9   Завдання 2, 3 Ділене
Категорія : Математика 2 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... СТОРІНКА 72    Завдання 4 16 : 2 + 8 = 8 + 8 = 16 14 : 2 + 4 = 7 + 4 = 11 18 : 2 + 28 = 9 + 28 = 28 + 2 + 7 = 30 + 7 = 37 12 : 2 + 64 = 6 + 64 = 60 + (6 + 4) = 60 + 10 = 70   Завдання 5 Проста задача 1) Білка заховала 12 горіхів порівну у двох дуплах.
Категорія : Математика 2 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... СТОРІНКА 71 Завдання 5  З одного куща ліщини зібрали 9 кг горіхів, з дру­гого 4 кг, а з третього — на 5 кг менше, ніж з пер­ших двох разом. Скільки кілограмів горіхів зібрали з третього куща? Короткий запис І і ІІ кущ — ?, 9 кг і 4 кг ІІІ кущ
Категорія : Математика 2 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... СТОРІНКА 69 Завдання 3 1) 6 кг горіхів арахісу розклали у 2 ящики порівну. Скільки кілограмів горіхів в одному ящику? 6 кг — це 2 ящики по ? кг Короткий запис Маса ящика — ? кг, 6 кг розділили на 6 порівну Схема Розв’язання 6 : 2 = 3 (кг) –
Категорія : Математика 2 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... СТОРІНКА 67 Завдання 2  Дію множення перевіряють дією ділення 2 • 6 = 12   (2 помножити на 6 буде 12) 12 : 6 = 2    (12 поділити на 6 буде 2) 12 : 2 = 6    (12 поділити на 2 буде 6) 2 • 6 = 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 =
Категорія : Математика 2 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... СТОРІНКА 65 Завдання 6 Запишіть двоцифрові числа, у яких число оди­ниць на 6 більше за число десятків Міркуємо так 1 дес., тоді одиниць 1 + 6 = 7  для числа 17 2 дес., тоді одиниць 2 + 6 = 8  для числа 28 3 дес., тоді одиниць 3 + 6 = 9  для числа 39
Категорія : Математика 2 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... СТОРІНКА 63 Завдання 3 Множення 2 • 4 + 7 = 8 + 7 = 15 2 • 8 + 12 = 16 + 12 = 28   Завдання 4   Додавання однакових доданків замінили множенням 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 27 = 2 • 7 + 27 2 + 2 + 2 + 7 = 2 • 3 + 7 2 + 2 + 2 + 2 + 2 +
Категорія : Математика 2 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... СТОРІНКА 46 Завдання 6  Рівняння 56 + 42 = 98   (оскільки 98 – 56 = 42) 54 – 6 = 48     (оскільки 48 + 6 = 54) 77 – 40 = 37   (оскільки 37 + 40 = 77) 86 – 52 = 34
Категорія : Математика 2 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... СТОРІНКА 40 Завдання 7  Відро уміщує 8 л води, каструля – 5 л, а банка – 3 л  Як відміряти 6 л води? Міркуємо так 1 спосіб   8 – 5 + 3 = 6  відром набрати 8 л води. Каструлею забрати 5 л води. Банкою долити 3 л води 2
Категорія : Математика 2 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... СТОРІНКА 37 Завдання 2  Довжина прямокутника 5 см, а його ширина — 2 см. Дізнатися, на скільки сантиметрів довжи­на прямокутника більша за ширину 5 см > 2 см  на 3 см     (5 см – 2 см = 3 см) Відповідь: на 3 см
Категорія : Математика 2 клас Лишенко

Назад Вперед