Інші завдання дивись тут... Завдання 74  Одиниці вимірювання 50 кг 160 г = 50160 г 4 т 250 кг = 4250 кг 3 т 8 ц 49 кг = 3849 кг 60 т = 600 ц 6 ц 25 кг = 625 кг 18 ц = 1800 кг Завдання 75 125 кг • 5 = 625 кг 50 ц • 6 = 300 ц 4 т • 1 = 4 т 41 т
Категорія : Математика 4 клас Листопад

Інші завдання дивись тут... © Барна Р., 2021   Серія "Вчимось разом" до підручника "Математика 4 клас Листопад Н.П" Сторінка 18 Завдання 1 Обвели першу фігуру, у неї більша площа, бо більша кількість квадратів. Завдання 2 Прямокутник має 18 квадратів. Довжина сторони квадрата 1
Категорія : Математика 4 клас Листопад

Інші завдання дивись тут... Завдання 94 Ділення з остачею 49 : 6 = 8 (ост. 1)   Завдання 95 Взаємозв'язок дій множення і ділення 15 • 5 = 75    75 : 5 = 15     75 : 15 = 5 14 • 6 = 84    84 : 6 = 14    
Категорія : Математика 4 клас Листопад

Інші завдання дивись тут... Завдання 129 66 : 6 = (60 + 6) : 6 = 10 + 1 = 11 72 : 6 = (60 + 12) : 6 = 10 + 2 = 12 78 : 6 = (60 + 18) : 6 = 10 + 3 = 13    84 : 6 = (60 + 24) : 6 = 10 + 4 =  14   
Категорія : Математика 4 клас Листопад

Інші завдання дивись тут... Завдання 24 Множення 21 • 3 = (20 + 1) • 3 = 60 + 3 = 63 26 • 2 = (20 + 6) • 2 = 40 + 12 = 52 33 • 3 = (30 + 3) • 3 = 90 + 9 = 99 42 • 2 = (40 + 2) • 2 = 80 + 4 = 84 19 • 6 = (10 + 9) • 6 = 60 + 54 =
Категорія : Математика 4 клас Листопад

Інші завдання дивись тут... Завдання 53 Одиниці вимірювання 15 грн = 1500 коп. 250 грн = 25000 коп. 59 грн 50 коп. = 5950 коп. 115 грн 40 коп. = 11540 коп. Завдання 54, 55 Дії з величинами х 8 грн 30 коп.           9       
Категорія : Математика 4 клас Листопад

Інші завдання дивись тут... Завдання 151 Ділення 884 : 4 = (800 + 80 + 4) : 4 = 200 + 20 + 1 = 221 4816 : 2 = (4000 + 800 + 16) : 2 = 2000 + 400 + 8 = 2408 610 : 2 = (600 + 10) : 2 = 300 + 5 = 305 951 : 3 = (900 + 30 + 21) : 3 = 300 + 10 + 7 = 317   Завдання 152,
Категорія : Математика 4 клас Листопад

Інші завдання дивись тут... Завдання 171 Ділення з остачею 9 : 4 = 2 (ост. 1) 12 : 5 = 2 (ост. 2) 44 : 7 = 6 (ост. 2) 55 : 9 = 6 (ост. 1) 100 : 9 = 11 (ост. 1) 610 : 6 = 101 (ост. 4) 127 : 10 = 12 (ост. 7) 210 : 20 = 10 (ост. 10) Завдання 172,
Категорія : Математика 4 клас Листопад

Інші завдання дивись тут... Завдання 1 16 + 16 + 16 = 16 • 3 = 48 14 + 14 + 14 + 14 + 14 + 14 = 14 • 6 = 84 19 + 19 + 19 + 19 + 19 + 19 + 19 + 19 = 19 • 8 = 152 2) Додавання однакових доданків можна подати множенням: 15 + 15 + 15 + 15 = 15 •
Категорія : Математика 4 клас Листопад

Інші завдання дивись тут... Завдання 674 Одиниці вимірювання 3 ц = 300 кг 5 т = 5000 кг 7 т = 70 ц 5 ц 78 кг = 578 кг 18 т 300 кг = 18 300 кг 1 кг 250 г = 1 250 г   Завдання 675 50 кг + 12 кг = 62 кг 135 кг – 99 кг = 35 кг + (100 кг – 99 кг) = 35 кг + 1 кг = 36 кг 240 кг
Категорія : Математика 4 клас Листопад

Інші завдання дивись тут... Завдання 625 Порівняння чисел 42 567 > 14 267           98 453 < 198 453 3 632 < 36 320              1 998 < 19 980   Завдання 626,
Категорія : Математика 4 клас Листопад

Інші завдання дивись тут... Завдання 653 Порядок дій 250 + 140 = 300 + 90 = 390 180 + 320 = 400 + 100 = 500 720 – 80 = 720 – 20 – 60 = 640 600 : 100 = 6 1000 : 10 = 100 7000 : 1000 = 7 36 : 9 : 2 = 4 : 2 = 2 8 • 12 : 3 = 96 : 3 = 32 40 : 8 • 7 = 5 • 7 = 35
Категорія : Математика 4 клас Листопад

Інші завдання дивись тут... Завдання 705 Одиниці вимірювання 3 год = 180 хв 5 год 15 хв = 315 хв 7 хв 40 с = 460 с 2 роки = 24 міс. 4 доби = 96 год 2 доби 5 год = 53 год 3 тижні = 21 доба 2 тижні 3 доби = 17 діб   Завдання 706 Швидкісний поїзд подолав відстань від Києва до Вінниці за 2 год 40
Категорія : Математика 4 клас Листопад

Інші завдання дивись тут... Завдання 544 Письмове додавання 35 + 10 = 45 350 + 10 = 360 700 + 10 = 710 125 + 10 = 135 +378   143   521 +378   554   932 +378   369   747 +378   500   878 Завдання 545 576 + 0 = 576    0 + 89
Категорія : Математика 4 клас Листопад

Інші завдання дивись тут... Завдання 526 Одиниці вимірювання площі в порядку збільшення: 1 мм2, 1 см2, 1 дм2, 1 м2, 1 км2, 1 а, 1 га   Завдання 527  Дії з іменованими числами 75 м • 4 = 300 м 25 а • 3 = 75 а 240 км : 6 = 40 км 500 га : 5 = 100 га 48 год + 56 год = 104 год 456 м2
Категорія : Математика 4 клас Листопад

Назад Вперед