Інші завдання дивись тут... Завдання 701.  45009 : 9 = (45000 + 9) : 9 = 45000 : 9 + 9 : 9 = 5000 + 1 = 5001 24072 : 8 = (24000 + 72) : 8 = 24000 : 8 + 72 : 8 = 3000 + 9 = 3009 48024 : 6 = (48000 + 24) : 6 = 48000 : 6 + 24 : 6 = 8000 + 4 = 8004 56080 : 8 = (56000 + 80) : 8 = 56000 : 8 + 80 :
Категорія : Математика 4 клас Листопад 2015

Інші завдання дивись тут... Завдання 351. Прочитай задачі. Розв'яжи ту з них, яка розв'язується дією віднімання. 1) За 1 хв учень читає вголос 85 слів, а мовчки — на 113 слів більше. Скільки слів учень читає мовчки? 2) У кіоску було 180 газет. Зранку продали 79 газет. Скільки газет
Категорія : Математика 4 клас Листопад 2015

Інші завдання дивись тут... Завдання 326.  147 + 347 –  357 = 137 + 10 + 347 – 357 = 137 + (357 – 357) = 137 147 + (347 –  347) = 147 + 0 = 147 789 + 0 + 100 = 889 349 + 349 + 0 = 349 + 341 + 8 = 690 + 8 = 698   Завдання 327. Довжина грядки 14 м, а
Категорія : Математика 4 клас Листопад 2015

Інші завдання дивись тут... Завдання З01. Склади і розв'яжи задачі. Довжина Ширина Площа 5 см 13 см ? ? 13 см 65 см2 5 см ? 65 см2 1) Довжина прямокутника 5 см, ширина 13 см. Обчисли площу цього прямокутника. Розв'язання. 5 • 13 = (10 + 3) • 5 = 50 + 15 = 65 (см2) –
Категорія : Математика 4 клас Листопад 2015

Інші завдання дивись тут... Завдання 251. За 1 долар США можна отримати 100 японських єн. Скільки єн можна отримати за 50 доларів? 1 долар США – 100 єн 50 доларів США – ? єн Розв'язання. 1) 100 • 50 = 5000 (єн) – можна отримати єн за 50 доларів. Відповідь: за 50 доларів можна
Категорія : Математика 4 клас Листопад 2015

Інші завдання дивись тут... Завдання 226. Для зважування одного яблука використовують г, ящика яблук – кг, вантажівки яблук – т. Запам'ятай ці співвідношення! 1 кг = 1 000 г          1 ц = 100 кг 1 т = 1 000 кг          1 т = 10 ц
Категорія : Математика 4 клас Листопад 2015

Інші завдання дивись тут... Завдання 201.  Розстав числа в порядку спадання. 901 001, 560 330, 99 999, 87 099, 67 000, 597, 100.   Завдання 202. Встав у числа пропущені цифри. З *76 > 3 576  300 4*0 < 300 460  130 549 < 130 5*0  70* 812 < 707 812 43 501
Категорія : Математика 4 клас Листопад 2015

Інші завдання дивись тут... Завдання 176.  У числі 80 є 8 десятків У числі 800 є 80 десятків У числі 8000 є 800 десятків У числі 80000 є 8000 десятків У числі 800000 є 80000 десятків.   Завдання 177.  У числі 560678 є 560 тисяч У числі 900999 є 900 тисяч У числі 56000 є 56 тисяч У
Категорія : Математика 4 клас Листопад 2015

Інші завдання дивись тут... Завдання 151. Запиши число, в якому 25 тисяч і 800 одиниць, 73 тисячі і 12 одиниць, 99 тисяч і 9 одиниць, 3 тисячі і 3 одиниці. Розв'язання. 25 000 + 800 = 25 800 73 000 + 12 = 73 012 99 000 + 9 = 99 009 3 000 + 3 = 3 003   Завдання 152.  Трицифрові числа
Категорія : Математика 4 клас Листопад 2015

Інші завдання дивись тут... Завдання 676. 1) Прочитай задачу. Автомобіль на кожні 4 км шляху витрачає 360 г бензину, а мотоцикл — 160 г бензину. На скільки грамів бензину більше витрачає на відстані 1 км автомобіль, ніж мотоцикл? 2) Поясни складання рівності. (360 – 160) : 4 = 360 : 4
Категорія : Математика 4 клас Листопад 2015

Інші завдання дивись тут... Завдання 651. Знайди значення виразів зручним для тебе способом. х 18 кг 116 г             З       54 кг 348 г х 2 т 5 ц 021 кг                4      10 т 0 ц
Категорія : Математика 4 клас Листопад 2015

Інші завдання дивись тут... Завдання 626. 1) Прочитай задачу. Для приготування варення купили 8 кг цукру, по 8 грн за кілограм, і 6 кг малини. За все заплатили 184 грн. Яка ціна малини? Розв'язання. 2) Розглянь короткий запис задачі і розв'яжи її. Ціна Кількість Вартість 8 грн 8 кг 184 грн
Категорія : Математика 4 клас Листопад 2015