Інші завдання дивись тут... Завдання 375 Запиши вираз: до суми чисел 430 і а додати 150. Знайди його числове значення, Якщо а = 200, тоді (430 + а) + 150 = (430 + 200) + 150 = 630 + 150 = 780 Якщо а = 270, тоді (430 + а) + 150 = (430 + 270) + 150 = 700 + 150 = 850   Завдання 376 +436
Категорія : Математика 3 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... Завдання 355 _573   328   245 Завдання 356 _837   256   581 Завдання 357 _458   129   329   Завдання 358 _345   128   217 _345   153   192 _620   364   256 _675   349  
Категорія : Математика 3 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... Завдання 336 Дії з величинами 8 год 50 хв – 2 год 45 хв =  6 год 5 хв 8 год 46 хв + 12 год 12 хв = 20 год 58 хв 7 год 30 хв – 2 год 28 хв = 9 год 58 хв 12 год 50 хв – 2 год 15 хв = 10 год 35 хв Завдання 337 Порівняй задачі та їх
Категорія : Математика 3 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... Завдання 316 Ознайомлення з дробами 48 год – сорок вісім годин 1/ 4 год = 60 хв : 4 = 15 хв - п'ятнадцять хвилин 1/7 тижня = 7 діб : 7 = 1 доба - одна доба 1 доба - одна доба 2 доби = 24 год • 2 =48 год – сорок вісім годин 15 хв - п'ятнадцять хвилин 2
Категорія : Математика 3 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... Завдання 296 +233   145   378 +432   565   997 _575   222   757 _444   321   123 Перевірка 3 + 5 = 8 7 – 4 = 3 3 – 2 = 1 Перевірка 7 – 2 = 5 9 – 3 = 6 9 – 4 = 5 Перевірка 7 – 2
Категорія : Математика 3 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... Завдання 275  Натуральні числа 1) число, у якому на місці одиниць — цифра 3, на місці десятків — цифра 5, на місці сотень — 2: 253 2) число, у якому на першому місці зліва — цифра 3, на другому — 5, на третьому — 2: 352 Одиниць
Категорія : Математика 3 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... Завдання 255 Ознайомлення з дробами 1/2 від 4 м = 4 м : 2 = 2 м 1/2 від 8 кг = 8 кг : 2 = 4 кг 1/2 від 10 л = 10 л : 2 = 5 л 1/2 від 1 год = 1 год : 2 = 60 хв : 2 = 30 хв 1/4 від 1 доба = 1 доба : 4 = 24 год : 4 = 6 год 1/5 днів квітня =  30 днів : 5  = 6 днів
Категорія : Математика 3 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... Завдання 227 Одиниці вимірювання 1 ц = 100 кг → 1 кг = 1/100 ц   Завдання 228 1 ц > 1 кг  на 99 кг     (1 ц – 1 кг = 100 кг – 1 кг = 99 кг) 1 ц > 1 кг у  10 разів   (1 ц : 1 кг = 100 кг : 1 кг = 100)
Категорія : Математика 3 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... Завдання 201 Ознайомлення з дробами 1/8   1/4    1/2   1/5   1/10 Найменша частина: 1/10 – одна десята  Найбільша частина: 1/2 – одна друга   Завдання 202 У цілому 2 половини, 4 четвертини, 5
Категорія : Математика 3 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... Завдання 180 40 олівців упакували в коробки, по 20 штук у кожну. Скільки коробок заповнили? Нехай х (к.) – кількість коробок заповнили, складемо рівняння 40 : 20 = х  ділення перевіряємо множенням  20 • х = 40   Завдання 181 Ділення I спосіб
Категорія : Математика 3 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... Завдання 168 Множення 10 • 4 = 40 100 • 3 = 300 1 дес. • 4 = 4 дес. 1 сот. • 3 = 3 сот. 10 • 4 = 4 • 10 100 • 3 = 3 • 100 Завдання 169 10 • 3 = 30 10 • 13 = 130 27 • 10 = 270 4 • 100 = 400
Категорія : Математика 3 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... Завдання 154 1 • 200 = 200 1 • 326 = 326 439 • 0 = 0 178 • 0 = 0 315 : 1 = 315 463 : 1 = 463 115 : 115 = 1 999 : 999 = 1 Завдання 155 Хлопчик — 6 іграшок і 6 іграшок Дівчинка — 5 іграшок і 4 іграшки Іграшки в коробки порівну:
Категорія : Математика 3 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... Завдання 72    Склади числові вирази за таблицею. Обчисли їх зна­чення. а 20 100 120 90 190 0 340 340 - а 320 240 220 250 150 340 0 340 – 20 = 320 340 – 100 = 240 340 – 120 = 220 340
Категорія : Математика 3 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... Завдання 28 360 + 40 = 300 + 100 = 400 360 + 80 = 360 + 40 + 40 = 440 50 + 250 = 200 + (50 + 50) = 300 60 + 250 = 200 + (60 + 50) = 310 300 – 20 = 280 400 – 120 = 400 – 100 – 20 = 280 700 – 350 = 300 + (400 – 350) = 350 800 – 430
Категорія : Математика 3 клас Заїка