Інші завдання дивись тут... Завдання 826. Узимку вівці на день дають 2 кг силосу. Скіль­ки потрібно силосу шести вівцям на тиждень? Розв’язання: 1 спосіб. 2 • 7 = 14 (кг) - потрібно силосу одній вівці на тиждень. 14 • 6 = 84 (кг) - потрібно силосу шести таким вівцям. 2 спосіб. 2
Категорія : Математика 3 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... Завдання 776°. 50 • 3 – 60 = 150 – 60 = 90 7 • 40 + 20 = 280 + 20 = 300 3 • 200 – 80 = 600 – 80 = 520 800 : 2 + 400 = 400 + 400 = 800 400 : 2 + 600 : 2 = 200 + 300 = 500 (400 + 600) : 2 = 1000 : 2 = 500 Завдання 777. (Усно.) 10
Категорія : Математика 3 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... Завдання 726. Запиши лише розв'язання задач. 1) У Толі а грн, а в Петрика — у 3 рази більше. На скільки гривень менше в Толі, ніж у Петрика? Розв’язання: 3 • а (грн.) – грошей у Петрика. 3 • а – а (грн.) – на стільки гривень менше
Категорія : Математика 3 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... Завдання 676. 1) Запиши числа, у яких: 3 сот. 4 дес. 6 од.; 2 сот. 3 дес.; 5 од. III розряду і 6 од. І розряду. 2) Запиши цифрами такі числа: триста сорок, со­рок три, тисяча, вісімсот, вісімсот вісім, чотириста двадцять п'ять. 3) Запиши «сусідів»
Категорія : Математика 3 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... Завдання 626. _81  27  54 _68   39   29 _90   34   56 _45   18   27   Завдання 627. За 5 днів токар виготовив а деталей. Скільки деталей виготовить цей токар за 4 дні, якщо кожного дня виготовлятиме на 2 деталі
Категорія : Математика 3 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... Завдання 601.1) Сума трьох чисел 670. Перше число 250, друге — на 70 менше від першого. Знайди третє чис­ло. Розв’язання: 250 – 70 = 180 - друге число. 250 + 180 = 430 - перше і друге числа разом. 670 – 430 = 240 - третє число. Відповідь: 240.
Категорія : Математика 3 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... Завдання 576. 72 кг слив, упакованих у ящики по 8 кг, розвез­ли в два овочевих кіоски. В один кіоск привезли 4 ящи­ки. Скільки ящиків слив привезли в другий кіоск? Розв’язання: 1) 72 : 8 = 9 (ящ.) - розвезли ящиків слив. 2) 9 – 4 = 5 (ящ.) - ящиків
Категорія : Математика 3 клас Лишенко

Завдання 551°. 60 – 20 =40   12 : 3 • 8 = 32 18 : 6 • 5 = 15 Периметром фігури називається сума довжин її сторін.   Завдання 552°. Побудуй у зошиті такі трикутник і прямокут­ник, як на малюнку. Знайди і порівняй їх периметри. Розв’язання: 3 •
Категорія : Математика 3 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... Завдання 526. 1) Із 48 кг картоплі одержали 8 кг крохмалю. Скільки кілограмів крохмалю можна одержати з 30 кг картоплі? Розв’язання: 48 : 8 = 6 (кг) - треба картоплі, щоб одержати 1 кг крохмалю. 30 : 6 = 5 (кг) - крохмалю можна одержати з 30 кг картоплі.
Категорія : Математика 3 клас Лишенко

Інші завдання дивись тут... ДОДАВАННЯ І ВІДНІМАННЯ В МЕЖАХ 1000 Усне додавання і віднімання Завдання 473.Запиши кожне число у вигляді суми розряд­них доданків: 678, 540, 309, 333. Зразок. 386 = 300 + 80 + 6, 408 = 400 + 8. Розв'язання: 678 = 600 + 70 + 8 540 = 500 + 40 309 = 300 + 9 333 = 300 +
Категорія : Математика 3 клас Лишенко