Інші завдання дивись тут... Завдання 1 , 2   Розрядна лічба  420 = 4 сот. 2 дес.   Завдання 3  Натуральні числа 728 – сімсот двадцять вісім; 8 од., 2 дес., 7 сот. 340 – триста сорок; 0 од., 4 дес., 3 сот. 304 – триста чотири; 4 од., 0 дес., 3 сот. 403
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 202 Множення 34 • 20 = (30 + 4) • 20 = 600 + 80 = 680 33 • 20 = (30 + 3) • 20 = 600 + 60 = 660 18 • 20 = (10 + 8) • 20 = 200 + 160 = 360 22 • 20 = (20 + 2) • 20 = 400 + 40 = 440 24 • 20 = (20 + 4) • 20 = 400 + 80
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 28 Натуральні числа 1) Числа від 885 до 910, прилічуючи по 1: 885, 886, 887, 888, 889, 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899, 900, 901, 902, 903, 904, 905, 906, 907, 908, 909, 910 Числа від 885 до 910, прилічуючи по 5: 885, 890, 895, 900, 905, 910 2)
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 134  Розподільний закон множення щодо додавання (4 + 5 + 9) • 3 = 4 • 3 + 5 • 3 + 9 • 3 (4 + 5 + 9) • 3 = 18 • 3 = 54                  4
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Вправа 52 6 • 7 = 42              12 • 4 = 48 72 : 12 = 6 48 : 6 = 8 63 – 51 = 12 8 • 9 = 72 42 : 6 = 7 7 • 9 = 63 Завдання 53 1) 1 • 3 = 3, бо 1 + 1 + 1 =
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 122 (240 – 80) : 10 = 160 : 10 = 16 1/10 різниці чисел 240 і 80 (240 – 80) : 10 = 160 : 10 = 16 Різницю чисел 240 і 80 зменш у 10 разів Завдання 123 Порядок дій 809 – 538 + 267 8 • (350 – 290) – 390  
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... ПОВТОРЕННЯ ВИВЧЕНОГО МАТЕРІАЛУ   Повторення та узагальнення вивченого   Завдання 765   90 803   526 531   720 000   700 320   602 030   900 670   703 040       Завдання 766   Тридцять тисяч триста шістдесят
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 753 60 • 8 + 20 - 240 : 5 120 + 80 - 210 : 7 • 5 140 • 2 - 480 : 40   Завдання 754 Дві оранжереї мають однакову довжину. Ширина першої 10 м, а площа — 400 м2. Ширина другої на 18 м більша від ширини першої. Яка площа другої оранжереї?
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 733 1) 54 : 18 75 : 15 96 : 16 90 : 19 84 : 1 2) 42070 : 7  35 005 : 5 81 081 : 81 75 025 : 25   Завдання 734   Завдання 735 20 596 : 542 16 705:257 25 789 : 629   Завдання 736 Під час тренувань перший велосипедист-параолімнієць проїхав 84 км
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 713 1) 32 • 11 95 • 9 23 • 99 78•1001 35•101 870•99 2) Число 4200 спочатку збільшили у 5 разів, потім здобутий результат зменшили у 3 рази. Яке число дістали?   Завдання 714 Фермер зібрав 1445 ц картоплі. 245 ц він залишив для
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 693 Виконай одне завдання (на вибір). 1)4230 • 10 : 100    2508 •100    302•1000    426•11 2) 915 • 5 •  0 : 1     1534 : 1 : 1534  • 8 - 8   Завдання 694 2368 •
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 672 8 год - 45 хв 5 діб - 18 год  9 хв - 36 с 3 кг - 260 г 5 хв 06 с - 36 с 3 м - 60 см 8 год - 3 год 15 хв 7 хв - 4 хв 50 с   Завдання 673 Задача 1. Для відправки на ярмарок 1 т 2 ц груш їх розклали в ящики, по 16 кг у кожний. Скільки потрібно було
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 651 5186 + 0 • 11 3270 : 30 • 1 • 0 915 • 0  •65 • 1 1325 : 1325 + 1325 : 1 - 1•1 4150 • 1 – 1  •150 + 1 : 1 + 25 : 25   Завдання 652 Перевір обчислення частки 211 110 : 62. Поясни, чому в другому
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 629 48 : (48 : 4 + 4) 36 • 20 48 : (48 : 8) 25 • 60   Завдання 630 21 доба - 48 год 10 хв 56 год 15 хв - 19 год 36 хв 11 год 42 хв 20 с + 6 год 32 хв 40 с 5 діб 17 год + 3 доби 7 год   Завдання 631   Завдання 632 7176 : 23 6059 : 73
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 608 (102 + 98) : 100 • 25 : 10 180 : 18 • 23 - 230 + 50 (12 • 10  +180) : 3 • 6 (16 • 3 + 2) : 5 • 10   Завдання 609 Трьом цуценятам на 2 дні потрібно 360 г м'яса. Скільки грамів м'яса потрібно одному цуценяті на тиждень
Категорія : Математика 4 клас Богданович