Інші завдання дивись тут... Завдання 1 Поясни рівність x : 7 = 42 : 21 за таблицею. Роз­в'яжи задачу іншим способом. Ціна Кількість Вартість Однакова 7 зош. 21 грн ? 42 грн   Завдання 2 Автомобіль долає 360 км за 6 год. На скільки йому треба збільшити швидкість,
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 151 Яку частину становить: 1 м від 1 км; 1 місяць від 1 року; 1 хв від 1 год; 1 год від 1 доби; 1 кг від 1 ц; 1 кг від 1 т; 1 ц від 1 т;  1 г від 1 кг   Завдання 152 365 • 8 812 : 4 164 • 5 724 : 6 356 • 6 294 • 7 328 : 8 414 : 4
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 139 Чому дорівнює: 1/6 доби; 5/6 хв; 3/4 року; 3/10 год; 3/10 доби; 7/10 хв?   Завдання 140 Задача. Учні виїхали на екскурсію 7 вересня о 10 год ранку, а повернулися 15 вересня о 8 год вечора. Скільки часу тривала екскурсія? Розв'язання: Екскурсія
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 78 350 - 70 - 80 420 - 80 - 120 400 - 80 • 2 400 : 80 • 2 580 - 80 - 160 560 : 8 + 130   Завдання 79 24 м = … см  3200 дм = … см 2400 см = … м 5400 дм = … м 32 000 см2 = … дм2 560 000 м2 = … га 32 м =
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 44 (25 • 4 • 84 - 8400) : 400 5400 : 6 : 10 : 15 • 1000   Завдання 45 1) Якщо a - b = c, то b + c = a. Як віднімання перевірити дією додавання? 2) Перевір, чи правильно виконано відніман­ня: 847 294 - 235 451 = 611 843. 3) Якщо a + b = c,
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 1 38 + 98 = 136 98 - 59 = 39 21 • 5 = 105 46 + 29 = 75  32 + 79 = 111 68 : 4 = 17 65 - 27 = 38 100 - 57 = 43 70 : 5 = 14 93 - 58 = 35 47 + 39 = 86 53 • 9 = 477   Завдання 2 1 + 2 + 3 + 4 = (1 + 4) + (2 + 3) 34 + 249 + 26 = (34 +
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 359 22 : 5 49 : 6 40 : 8 52 : 7 40 : 6 23 : 5 36 : 5 82 : 9 70 : 8 60 : 8   Завдання 360 Досліди можливість виконання ділення двома способами. 24 000 : 4 = 6000 I 24 тис. : 4 = 6 тис. II (24 • 1000) : 4 = 24 : 4 • 1000 =   Завдання 361 1500 :
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 349 40 + 20 : 5 40:5+20 (40 + 20) : 5 40 + 20 - 5   3 • 6 - 4 • 2 3 • (6 - 4) • 2 Завдання 350 За течією моторний човен проплив 24 км за 2 год. Повертаючись назад, він скоротив цю відстань за 3 год. Яка швидкість човна проти течії? Яка
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 338 1 дм : 2 см 1 м : 5 см 1 км : 100 м 2 см : 20 мм   Завдання 339 36 км : 5 м 12 кг 40 г : 8 г 39 ц : 5 кг 12 дм 6 см : 9 см 1 т : 5 ц 1 кг : 10 г 4 м 8 см : 3 10 м : 4   Завдання 340 Інтерактивний Музей науки в Національному комплексі
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 316 1) Вирази у хвилинах: 3 год 15 хв; 24 год; 360 с; 2 год 45 с. Вирази в центнерах: 6 т; 3 т 8 ц; 25 000 кг; 5600 кг. 2) 60 ц • 5 4 т • 16 4 кг • 125 5 ц • 80   Завдання 317 Досліди, як знайти значення виразів зручним способом. 42 кг
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 305 1) Вирази в кілограмах: 8 ц; 4 ц 25 кг; 18 т 5 ц; 35 000 г. Вирази в метрах: 10 км; 7 км 800 м; 23 км 58 м; 3200 дм. 2) 120 м • 4; 300 дм • 5; 600 кг • 4.   Завдання 306 4 м 25 см • 3 26 ц 04 кг • 2   Завдання 307 24 м 15
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 295 1) Знайди невідомі числа. 2) 48 000 : 6 240 000 : 4 70 000 : 5 90 000 : 6   Завдання 296 Одна художниця за 4 год розма­льовує 60 ялинкових прикрас, а інша за 5 год — 45 прикрас. За скільки годин вони розмалюють 120 ялинкових прикрас,
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 273 36 : 5 48 : 2 62 : 3 84 : 4 63 : 9   72 : 3 412 : 6 70 : 5   Завдання  274 12282 : 6   Завдання 275 5424 : 6 83 216  :4 377232 : 4 217 301 : 7 23 725 : 5 93 366 : 3   Завдання 276 У кузові машини було 2 т 4 ц пшона в
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 251 32 : 6 50 : 7 86 : 9 48 : 7 68:8 96:7 63:9 75:5   Завдання 252 120 - (30 + 60) 120•3+30•4 120:30 60 • 6 120 - 30 60 : 30   Завдання 253 Два трактори за 4 год роботи витратили 200 л пального порівну. Скільки літрів пального
Категорія : Математика 4 клас Богданович

Інші завдання дивись тут... Завдання 227 20 • 6 300 • 4 5 • 60 6 • 300 25 • 4 33 • 2 12 • 30 200 • 4   Завдання 228 1) 50 : 6 = 8 (ост. 2). 2) Наведіть власні приклади на ділення без остачі та з остачею. Перевірте одне одного.   Завдання 229 1. 120
Категорія : Математика 4 клас Богданович