Інші завдання дивись тут... ПИСЬМОВЕ МНОЖЕННЯ НА ТРИЦИФРОВЕ ЧИСЛО. АЛГОРИТМ МНОЖЕННЯ НА ТРИЦИФРОВЕ ЧИСЛО Завдання 932 419 • 326 = 419 • (6 + 20 + 300) = 2514 + 8380 + 125700 = 136594   Завдання 933 х  213     154     852  1065  213   
Категорія : Математика 4 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... ОБЧИСЛЕННЯ ЗНАЧЕНЬ ВИРАЗІВ Завдання 914 (5008 – 35) • 40 + 60 = 198980 1) 5008 – 35 = 4973 2) 4973 • 40 = 198920 3) 190920 + 60 = 190980   5008 – 35 • 40 + 80 = 3688 1) 35 • 40 = 1400 2) 5008 – 1400 = 3608 3) 3608 + 80 =
Категорія : Математика 4 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... ПИСЬМОВЕ ДІЛЕННЯ ВИДУ 304 500 : 75 Завдання 896. Округлення до найближчого попереднього та наступного круглих чисел З0, 36, 40 20, 27, 30 50, 59, 60 70, 74, 80 90, 98, 100   Завдання 897. За 7 год синиця 196 разів приносить до гнізда своїм пташенятам корм. Скільки
Категорія : Математика 4 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... ПИСЬМОВЕ ДІЛЕННЯ БАГАТОЦИФРОВОГО ЧИСЛА НА ДВОЦИФРОВЕ АЛГОРИТМ ПИСЬМОВОГО ДІЛЕННЯ НА ДВОЦИФРОВЕ ЧИСЛО Завдання 880. Скільки потрібно коробок, щоб упакувати 3 225 мобільних телефонів по 15 штук у коробці? Розв'язання _3225 | 15  30         215
Категорія : Математика 4 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... ПЕРЕВІР СЕБЕ Завдання 872 14 : 2 = 7 15 : 2 = 7 (ост. 1) 18 : З = 6 20 : З = 6 (ост. 2)   1400 : 20 = 140 : 2 = 70 1500 : 200 = 15 : 2 = 7 (ост. 1) 18000 : 300 = 180 : 3 = 60 20000 : 3000 = 20 : 3 = 6 (ост. 2)   238 : 70 = 3 (ост. 28) 415 : 80 = 5 (ост. 15)
Категорія : Математика 4 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... ПИСЬМОВЕ ДІЛЕННЯ КРУГЛИХ БАГАТОЦИФРОВИХ ЧИСЕЛ Завдання 856 _7255 | 5       5          1451 _22   20   _25     25       _5         5         0
Категорія : Математика 4 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... МНОЖЕННЯ КРУГЛИХ БАГАТОЦИФРОВИХ ЧИСЕЛ Завдання 838 120 • 700 = (12 • 10) • (7 • 100) = (12 • 7) • (10 • 100) = 84 • 1000 = 84000   Завдання 839 700 • 35 = (35 • 7) • 100 = 245 • 100 = 24500 57 • 800 =
Категорія : Математика 4 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... ПИСЬМОВЕ МНОЖЕННЯ БАГАТОЦИФРОВОГО ЧИСЛА НА ДВОЦИФРОВЕ Завдання 810 43 • 38 = 43 • (З0 + 8) = 43 • (8 + З0) = 43 • 8 + 43 • З0 = 344 + 1290 = 1634   Завдання 811  х  43     38   344 129  1634   Завдання 812.
Категорія : Математика 4 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... ОБЧИСЛЕННЯ ЧАСУ Завдання 784. Вантажна машина подолала 240 км, їдучи зі швидкістю 60 км/год. Скільки часу вантажна машина була в дорозі? s = 240 км v = 60 км/год t – ? Розв'язання 240 : 60 = 4 (год) – часу вантажна машина була в дорозі. Відповідь: 4 години
Категорія : Математика 4 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... ОБЧИСЛЕННЯ ВІДСТАНІ Завдання 765. Пішохід за 2 год пройшов 8 км, а велосипедист за цей час проїхав 28 км. У кого більша швидкість? На скільки? Розв'язання 1) 8 : 2 = 4 (км/год) – швидкість пішохода. 2) 28 : 2 = 14 (км/год) – швидкість велосипедиста. 3) 14
Категорія : Математика 4 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... ШВИДКІСТЬ. ПРИКЛАДИ ШВИДКОСТЕЙ Завдання 740 Об'єкти від найповільнішого до найшвидшого: равлик, черепаха, людина, велосипедист, автомобіль, поїзд, літак, ракета.   Завдання 741. Велосипедист проїхав 36 км за 3 год. З якою швид­кістю їхав велосипедист?
Категорія : Математика 4 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... ПЕРЕВІР СЕБЕ Завдання 729 320 : 5 = 64 3200 : 5 = 320 • 10 : 5 = (320 : 5) • 10 = 64 • 10 = 640 320 : 10 = 32 32 000 : 5 = 320 • 100 : 5 = 320 : 5 • 100 = 64 • 100 = 6400 32 000 : 50 = 3200 : 5 = 10 • 320 : 5 = 10 • 64 =
Категорія : Математика 4 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... ДІЛЕННЯ З ОСТАЧЕЮ. КОНУС Завдання 710. Ділення з остачею 11 : 4 = 2 (ост. 3),   бо 2 • 4 + 3 = 11 35 : 6 = 5 (ост. 5),   бо 5 • 6 + 5 = 35 42 : 8 = 5 (ост. 2),   бо 5 • 8 + 2 = 42 2 : 5 = 0 (ост. 2),     бо
Категорія : Математика 4 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... ПИСЬМОВЕ ДІЛЕННЯ БАГАТОЦИФРОВОГО ЧИСЛА НА ОДНОЦИФРОВЕ. АЛГОРИТМ ДІЛЕННЯ НА ОДНОЦИФРОВЕ ЧИСЛО Завдання 693. Розв'яжи задачі, які розв'язуються діленням. а) Уляна купила 20 зошитів, за ціною 2 грн кожний. Яка вартість покупки? б) Уляна купила 20 зошитів за 40 грн. Яка ціна
Категорія : Математика 4 клас Заїка

Інші завдання дивись тут... ПАЛЕТКА. ВИМІРЮВАННЯ ПЛОЩІ ПАЛЕТКОЮ Завдання 676. Довжина класної кімнати 10 м, ширина на 4 м коротша. У класі навчається З0 учнів. Яка площа класної кімнати припадає на одного учня? Розв'язання 1) 10 – 4 = 6 (м) – ширина класної кімнати. 2) 10 • 6 = 60
Категорія : Математика 4 клас Заїка

Назад Вперед